https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/handerprim.jpg
Skønhed

Ups, dér blev din alder afsløret!

11. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Har du også glemt at pleje dine hænder? Det må du hellere få rettet op på. De sladrer nemlig om din alder. Ret så tydeligt, endda. Og måske ryger der oven i købet et par år oven i …

Dagcreme, natcreme, serum, øjencreme, skintonic, masker, hudbehandlinger, peelinger og meget mere. Vi kaster om os med penge på produkter, der skal gøre ansigtet smukkere og huden mere spændstig og ung. Men hvordan står det lige til med dine hænder? Får de også en kærlig behandling, eller bliver de overset på den lange liste af skønhedsting, vi lige skal ha' ordnet i løbet af et dagsprogram? Pas på med det. Du kan nemlig nemt komme til at efterlade grabberne tørre, misfarvede og rynkede - og være med til at få dig til at se ældre ud, end du er, skriver kk.no.

Hold hænderne unge!
Det er der vel ingen grund til, så kk.no giver dig et par råd med på vejen her, så dine hænder også får mere en bare en gang (negle)lak. For udover en god, næresnde creme råder de os til at bære handsker. Når vi er udendørs, naturligvis, så UV-strålerne og vejr og vind ikke udtørrer huden og giver rynker og pigmentforandringer. Men ikke nok med det, for du skal såmænd også bruge handskerne indenfor, hvis det skal gå helt rigtigt til. Når du vasker op eller gør rent, vil et par plastikhandsker gøre underværker og beskytte din stakkels hud mod alderdommens grimme indtog.

Den gældende faktor!
Og når du endelig slipper hænderne ud i det fri- og i solen - er solfaktor et must. Ja, der bliver ligefrem givet det råd at gå med livrem og seler og også smøre hænderne ind i solcreme, når du er indenfor. Med høj faktor og uanset årstiden, for resten! Men så kan solfaktoren - måske - også rette op på dine pigmentforandringer, og hvis ikke, har frugtsyre vist sig at have en gavnlig effekt på pigmentpletter og kan gøre dem mindre synlige.
Men følger du handske-rådet, er du jo helt ude over hånd-problemerne ...

Læs også