https://imgix.femina.dk/media/666dac6e1192481f8a306788a0124756.jpg
Skønhed

Tips fra en mester - Estée Lauders Tom Pecheux

25. juli 2011
af Mikkel Hyldebrandt
Estée Lauders kreative direktør, Tom Pecheux, er i gang med at puste liv i mærket Estée Lauder. Og det gør han blandt andet ved at lancere en helt ny kollektion af fantastiske neglelakker og læbestifter i nye farver og formuleringer. Her er hans bedste tips til lakker og læberhttps://imgix.femina.dk/legacy/media/37bae9cbc73c417aaa8f2347bb33ebe7.jpg
Tom Pecheuxs bedste tips til læbestift
? Vil du bare have lidt farve, så dup læbestiften på med en finger - det giver et fint transparent look.
? For at få det "fulde look" kommer du ikke uden om en pensel til at male læberne med - og så sætter læbeblyanten prikken over i'et.
? Vil du have fyldigere læber, bruger du først en transparent gloss lige ud over læbernes kanter. Kom derefter læbestiften på som normalt - i løbet af noget tid vil læbestiften sive ud i glossen og skabe et fyldigere look.
? Tænk aldrig på, hvilken læbefarve der passer sammen med hvilken hudtone - du kan altid skabe en mere kraftig eller transparent farve, så prøv dig frem, og leg lidt med farverne.

Hele 37 læbefarver, der varierer fra intens til transparent farve.
Her er vist Pink Parfait, Tiger Eye og Rose Tea. 230 kr. pr. stk.https://imgix.femina.dk/legacy/media/666dac6e1192481f8a306788a0124756.jpg
Tom Pecheuxs bedste tips til neglelak
? Neglelak er perfekt til at update dit look med, så prøv gerne andre farver end de mere traditionelle lyserøde og røde farver.
? Brug altid en basecoat - den beskytter neglen mod misfarvning og giver neglen en glat finish.
? Kom altid to lag lak på, og afslut med en toplak, så neglene er skinnende som kinesisk lak!
? En god børste i neglelakken er essentiel for en god påføring - og børsten i Estée Lauders neglelakker var så god, at jeg ikke har ændret den det mindste. Faktisk lovede jeg flere veninder ikke at gøre noget ved børsten!

Her er de så (næsten) alle sammen - de nye neglelakker fra
Estee Lauder. 175 kr. pr. stk.Solkyssede kinder


Velduftende sommer-fristelser

Bliv klar til stranden. Køb solcreme i feminashoppen.dk

Læs også