https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/bryn-p.jpg
Skønhed

Test: Få fyldige øjenbryn med serum

14. februar 2014
af Redaktionen
foto: PR og Shutterstock
Drømmer du også om at få fyldige bryn? Q har testet en række sera, der lover at puste nyt liv i dine øjenbryn. Men virker de? Læs med og find ud af det!

Når du bruger en serum til øjenbryn, skal du huske at bruge en oliefri makeupfjerner, da olie lægger sig som en hinde på huden og forhindrer dit serum i at trænge ind. Creme kan skabe den samme barriere, så med andre ord skal øjenbrynet, hvor du bruger din serum, være fedtfrit.

> Få længere øjenvimed M2LASHES - se test resultatet her

Vi har testet alle produkter i en periode på syv uger.

Serum til øjenbryn:

Serum til øjenbryn: ingen skovsnegle

QQQ 3 ud af 6

Det lover produktet:Serummet består af en infusion af banebrydende ingredienser, inkl. peptider, botaniske ekstrakter og vitaminer, som forstærker bryn og vækst.Sådan bruges øjenbryns serum:

Serummet lægges på hele brynet hver aften efter rens. Den er let at påføre, da den ligner en mascarabørste. Jeg påfører det, lader det tørre og giver dem en gang til. Så jeg er sikker på, at det kan trænge igennem evt. cremerester.

Dommen øjenbryn serum:

Som yngre havde jeg flotte, fyldige bryn, men efter at have plukket dem op gennem 90'erne er de blevet sparsomme, og jeg vil meget gerne have kraftigere bryn. Derfor håbede jeg virkelig, at det her produkt kunne puste nyt liv i mine bryn Jeg venter længe, før der bare sker en lille smule. Efter cirka syv uger er brynene en smule tættere med flere hår, men ligefrem fyldigere er de desværre ikke. Den er lidt dyr, så jeg ville nok lige tænke en ekstra gang, inden jeg shopper den igen.

Überbrow Eyebrow Enhancing Serum, 5 ml, 699,95 kr

> Guide: Få flotte øjenbryn med 4 nemme trin

Test-vinder: Serum til øjenbryn

QQQQQQ 6 ud af 6

Det lover produktet:

På kun 4-6 uger skal produktet, takket være det innovative MDN-Kompleks, gøre dine øjenbryn kraftigere, fyldigere og mørkere.

Sådan bruges øjenbryns serum:

Påfør det én gang dagligt, f.eks. om aftenen efter rens. Læg det på det område, du gerne vil have brynene til at vokse. Læg det på inden creme eller serum og undgå at mikse brynserum og din fugtpleje.

Dommen øjenbryn serum:

Mørke og kraftige bryn er hot, og jeg har været så træt af mine tynde bryn, der dels er et produkt af dårlige hårgener, og dels skamplukning i 90'erne, så jeg har virkelig krydset arme og ben for, at M2 virkede. Og halleluja - hvor er det effektivt! Efter cirka fire ugers brug er mine brynhår begyndt
at vokse ud igen, også på områder, hvor hårene slet ikke har været fremme i årevis! Et virkelig effektivt produkt.

M2 BROWS Eyebrow Renewing Serum 5 ml, 1.025 kr.

Serum til øjenbryn: Kraftigere hår

QQQQ 4 ud af 6

Det lover produktet:Serummet indeholder det eksklusive Dual Weight Protein Complex, der efter sigende gendanner og beskytter brynene, samtidig med at de bliver stærkere, mere smidige, blanke og fyldigere efter brug i fire til otte uger.Sådan bruges øjenbryn serum:

Serummet skal påføres brynlinjen hver morgen og aften ved hjælp af påføringsbørsten for at opnå et maksimalt resultat, og det er hverken besværligt eller svært. Når du har påført serummet med børsten, skal du lade det tørre og derefter børste brynene.

Dommen øjenbryn serum:

Først efter at have brugt serummet i ca. tre uger, lægger jeg mærke til, at jeg er begyndt at få lidt flere hår ved brynlinjen. Efter otte ugers brug af serummet både morgen og aften har jeg fået et fyldigere bryn - dog er der ingen andre end mig selv, der kan se det, men det gør heller ikke så meget,
når bare jeg selv kan ane en forskel. De få hår, jeg vælger at plukke med en pincet, er faktisk også markant kraftigere, end jeg er vant til.

NeuveauBrow, 6 ml, 825 kr.

Læs også