https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/november/snyddigsmukkere-prim.jpg
Skønhed

Snyd dig skønnere!

14. november 2012
af Malene Fich weischer
foto: All Over
Kunne tænderne være hvidere, læberne større, huden brunere eller vipperne længere? Så er dette en god uge for dig! Vi giver nemlig 20% rabat på en række udvalgte snyd-dig-smukkere-produkter!

I hele denne uge - til og med søndag den 18. november, slår vi 20% af prisen på alle varerne i kategorierne Vipper & bryn, selvbruner, hvide tænder og store læber.

Du skal bare huske at skrive OESMUK i rabatkode-feltet.

Se her en lille del af udvalget - og se endnu mere her!

Få længere og fyldigere vipper med M2LASHES

M2LASHES Eyelash Activating Serum giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue.

Normalpris: 975 kr

DIN PRIS: 780 kr.

Se mere her

Too faced Lip Injection i Super Size

Lip Injection fra Too Faced er en kosmetisk læbebehandling, der udfylder og udglatter dine læber og giver dem en længerevarende fylde helt uden brug af nål.
Den eksklusive sammensætning er beriget med unikke energigivende og blodcirkulationsstimulerende ingredienser.
Vitamin-E idtrækket øger blodcirkulationen og resulterer i en naturligt prikkende fornemmelse i modsætning til irriterende kemikalier. Lip Injection virker i helt op til 4 timer per påføring og får læberne til at se op til 20% mere fyldige ud på bare 5 minutter.
Stryg Lip Injection på rene tørre læber og lad den sidde på i 5 minutter, og tør af igen. Hvis du efterfølgende vil bruge en mat læbestift, læbepomade eller gloss, holder fyldigheden stadig.

Normalpris: 225 kr

DIN PRIS: 180

Se mere her

Rapid White 5-minute tooth whitening system - 1 uges behandling

Rapid White gør tænderne hvidere ved skånsomt at fjerne belægninger fra tænderne. Rapid White indeholder ikke hydrogen peroxide, som kan give isninger i tænderne. Grundig vejledning medfølger.
Indhold: 1 uges behandling

Normalpris: 195 kr.

DIN PRIS: 156 kr.

Læs mere her

Tanning Bed In a Tube fra Too Faced

• Selvbruneren giver hurtigt farve
• Du kan bruge Tanning Bed selvbruner dagligt for at opbygge en flot farve
• Too Faced Tanning Bed selvbruner er nem at påføre og tørrer hurtigt

Tanning Bed in a Tube fra Too Faced er en lækker lotion til kroppen, der hurtigt giver huden et flot solbrunt udseende, der gradvist udvikles på huden.
Du kan sagtens bruge lotionen hver dag, hvis du vil opbygge en flot og mere holdbar brun kulør. Det er altid en god idé at exfoliere huden og evt. barbere benene inden brug af selvbruner, så cremen har de bedste betingelser for at give et flot resultat.

Normalpris: 239 kr

DIN PRIS: 191 kr.

Læs mere her

Læs også