Huepleje
Skønhed

Skønhedstips: Her skal du lægge pengene

27. august 2012
Redigeret den 17. juli 2047 (udgive 27. august 2012) - af Redaktionen, foto: Panthermedia
Det kan være svært at få råd til det hele, men hvad skal man spare på i den store skønhedsjungle, her får du et par gode skønhedstips til når du skal ud at shoppe dig skøn.

HÅR

Her skal du spare:

Hårlak. Det afgørende for en god hårlak er ikke prisen, men at man vælger den holdbarhedsgrad, som er passende til frisuren. Er lakken til opsat hår, kan en lak med kraftigt hold anbefales. Er lakken derimod til langt bølget hår, skal lakkes blot give en smule hold. Det vigtigste er, at hårlakken ikke klistrer.

Spendér:

Hårkur. En god hårkur kan forlænge tiden mellem frisørbesøgene, da hårets generelle tilstand forbedres, så dit hår kun ser længere - og ikke mere slidt ud. Brug derfor lidt ekstra penge her - så udskydes salonturen.

KROPPEN

Her skal du spare:

Showergel. Produktet bliver hurtigt vasket af, så her kan du med god samvittighed være økonomisk. Når du nu ikke skal tænke på penge, når du bader, så tænk i stedet på miljøet, og skær ned på badetiden.

Spendér:

Parfume. En parfume holder lang tid og er med til at signalere, hvem du er. Køb den flakon og duft, der tiltrækker dig mest, og glem prisen for en stund. Tænk bare på hvad Chanel no. 5 gjorde for Marylins image!

LÆS OGSÅ: Vi tester bodyscrubs i forskellige prisniveauer

ANSIGTET

Her skal du spare:

Eksfoliering. Også kendt som peeling eller skrubbecreme. Det kornede produkt fungerer som et mekanisk renseprodukt og bliver efter anvendelse hurtigt skyllet af. Spar gerne her, men sørg for at produktet ikke indeholder for store korn, da det kan ridse huden.

Spendér:

Serum. Et serum booster virkningen af din dagcreme og indeholder små koncentrerede molekyler, der trænger længere ned i huden og derfor er mere virksomme. De aktive produkter er derfor værd at bruge penge på.

MAKEUP

Her skal du spare:

Lipgloss. En lipgloss har som eneste formål at danne et lækkert glansfuldt look på dine læber. Som dagen går, ender en del af glossen på gaflen, på glasset og i mavesækken, så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Spar derfor hér, og brug i stedet tid på at finde en gloss med den rigtige konsistens.

Spendér:

Foundation. Den vigtigste del af din makeup er din hud, da den danner grundlag for resten af farveladen. Få hjælp af en professionel til at matche din hudfarve, for så bruger du meget mindre af produktet, da du ofte kun behøver at dække specifikke områder under øjnene, omkring næsen og lignende.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også