https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2013/05/1320-se-makeuptricket-der-goer-dig-yngre/1320-se-makeuptricket-der-goer-dig-yngre-copy.jpg
Skønhed

Se makeup tricket der gør dig yngre

8. maj 2013
af Charlotte Hallbæck
Foto: Pantherstock
Et træt og slidt udseende kan hurtigt friskes op med makeup. Det eneste, du behøver, er lidt rouge

Det er ikke nogen skam at hjælpe den sunde ansigtskulør på vej - især her i det spæde forår, hvor huden stadig er bleg. Lidt farve får os nemlig til at se både yngre og friskere ud.

Se også: Makeupbommerten, der gør dig 5 år ældre

Og løsningen på den blege, triste hud er faktisk helt ligetil og ligger allerede i din makeuppung: Det er nemlig din rouge, afslører makeupartist hos The Body Shop, Tore Petterson til norske kk.no.

Giver en opløftende effekt

Ved at lægge lidt rouge på toppen af øjenbenet, lige under øjenbrynet, får du automatisk skabt en opløftende effekt på ansigtet.

- Man skaber en sammenhæng mellem rougen på kindbenet og farven, man lægger på øjenbenet, og det løfter hele ansigtet opad, siger Tore Petterson.

Læs også: Kendte Hollywood-kvinder som Glenn Close og Melanie Griffith tyer til mere drastiske midler i kampen for et ungt udseende. Se de skræmmende billeder her

Ifølge makeupartisten er det også en god idé at lægge rouge lige midt på "æblet" på dine kinder, da det giver et friskt og ungdommeligt look.

Dét, du har tilbage på pudderkosten efter du har lagt rouge på kinderne, kan du så lægge på øjenbenet - det er nemlig en passende mængde farve, siger Tore Petterson til kk.no.

Læs også