De 6 bedste øjenmasker til trætte øjne
Skønhed

Se listen: De 6 bedste øjenmasker til trætte øjne

31. august 2023
af Redaktionen
Foto: Unsplash
Har du aldrig hørt om en øjenmaske før, er det vist på tide, at du lærer det lille vidunderprodukt at kende. Vi har her listet alle vores favoritter, når det kommer til øjenmasker og -cremer, der gør underværker for trætte øjne.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Er det virkelig nødvendigt med endnu et produkt til hudplejerutinen, tænker du måske. Det korte svar på det spørgsmål er: ja! Det lange svar er, at fordi huden omkring øjnene er papirstynd, kræver den ekstra omsorg og pleje.

Derfor kan det være en god idé at bruge et produkt, der er målrettet den sarte hud, med fokus på hverken at genere eller irritere. Derudover skal man heller ikke underkende hele den del, der handler om forkælelse. Det kan virkelig føles skønt enten at starte dagen med en creme, der frisker op eller afslutte dagen med et lag, der virker, mens du sover.

Hvad end du er til det ene eller det andet, så vær forsigtig, når du smører cremen på. Et godt trick er at bruge ringfingeren, når du smører eller dupper din creme på, da den ikke kan lægge samme tryk på huden som f.eks. din pegefinger kan.

Favoritlisten: De 6 bedste øjenmasker og -cremer

Scroll ned for at se de bedste øjenprodukter, der er på markedet netop nu.

  • Bedste øjenpatches til sensitiv hud

Water Drench Eye Patches 60 stk. – Peter Thomas Roth

  • Bedste øjenmaske på budget

Moisturising Eye Gel – Emma S.

  • Bedste øjenolie

Intense Eye Oil tuberose and retinod – Votary

  • Bedste udglattende øjenmaske

DetoxifEYE Depuffing Eye Patches 60 stk. – Pixi

  • Bedste fugtgivende øjenmaske

Deep Hydration Eye Mask 2 Pieces – Lavinde Copenhagen

  • Bedste kølende øjenmaske

Serve Chilled Rose Eye Gel 1 stk. – Patchology

6 øjenmasker og -cremer: Her er vores favoritter til trætte øjne

Er du på udkig efter en ny øjenmaske til målrettet pleje af den sarte hud omkring øjnene, har vi her samlet alle vores bedste bud.

Bedste øjenpatches til sensitiv hud: Water Drench Eye Patches 60 stk. – Peter Thomas Roth

Der er noget rart i at vide, at man ikke sådan lige løber tør for øjenpatches (for krukken her indeholder hele 60 stk.), og på bare et kvarter gør de kål på bl.a. træthedstegn og frisker op ved at tilføre og binde fugt. Lige som med mange andre øjenprodukter, kan det være en fordel at opbevare dem i køleskabet for så mindsker de også hævelser.

Læs mere om Water Drench Eye Patches 60 stk. – Peter Thomas Roth her

Water Drench Eye Patches 60 stk - Peter Thomas Roth

Bedste øjenmaske på budget: Moisturising Eye Gel – Emma S.

For øjen-produktnybegyndere, der blot trænger til at friske huden omkring øjnene let op, og altså ikke skal have udglattet og opstrammet huden, kan en gel være et godt sted at starte. Denne her klistrer ikke, som ellers godt kan være tilfældet med øjengels og så er den god til prisen.

Læs mere om Moisturising Eye Gel – Emma S. her

Moisturising Eye Gel - Emma S.

Du kan købe Moisturising Eye Gel fra Emma S. her

Bedste øjenolie: Intense Eye Oil tuberose and retinod – Votary

Votary gør det nemt rent faktisk at få brugt øjencremen, for deres øjenolie er en roll-on, som altså kan rulles på i et snuptag. Med sit indhold af bl.a. superingrediensen retinoid, er roll-on’en her lavet til at virke om natten, så du kan komme sovende til let opstrammede, udglattede og lysnede øjne.

Intense Eye Oil tuberose and retinod - Votary

Du kan købe Intense Eye Oil tuberose and retinod fra Votary her

Bedste udglattende øjenmaske: DetoxifEYE Depuffing Eye Patches 60 stk. – Pixi

Hydrogel-øjenpatches fra Pixi er spækket med guld, kokos og agurk, der plejer, styrker og beroliger huden rundt om øjnene. De indeholder også hyaluronsyre og koffein, som er med til at udglatte og mindske hævelser og mørke rander. Hver øjenpatch påføres nemt på ren hud og skal kun sidde i 10 minutter, hvorefter de smides ud.

DetoxifEYE Depuffing Eye Patches 60 stk - Pixi

Du kan købe DetoxifEYE Depuffing Eye Patches fra Pixi her

Bedste fugtgivende øjenmaske: Deep Hydration Eye Mask 2 Pieces – Lavinde Copenhagen

Deep hydration øjenmaske fra Lavinde går øjeblikkeligt ind og tilfører huden et fugt boost uden lige. Maskerne er beriget med Argireline, der giver en opstrammende effekt og reducerer fine linjer. Du ender op med et mere velplejet og ungdommeligt resultat. Øjenmaskerne går også ind og afhjælper på rødme, hævelse og irration.

Deep Hydration Eye Mask 2 Pieces - Lavinde Copenhagen

Du kan købe Deep Hydration Eye Mask fra Lavinde Copenhagen her

Bedste kølende øjenmaske: Serve Chilled Rose Eye Gel 1 stk. – Patchology

Disse boblende, lyserøde rosé-øjengeler mindsker mørke rander under øjnene og holder huden ungdommelig. Formuleret med hyaluronsyre der giver huden en megadosis af hydrering. Hold dem kolde i køleskabet.

Læs mere om Serve Chilled Rose Eye Gel 1 stk. – Patchology her

Serve Chilled Rose Eye Gel 1 stk - Patchology

Hvad er en øjenmaske?

Øjenmasker er små masker, du ligger under øjet. De er nemme at have med at gøre, sørg blot for, at du lægger dem på ren hud. De giver en dejlig fugt, og kan afhjælpe mørke rander, fine linjer og hævelse.

Kan jeg genbruge en øjenmaske?

Nej, du skal ikke genbruge en øjenmaske. Masken er enten leave-on eller også skal den skylles af efter brug, hvilket gør den uegnet til genbrug, da de aktive ingredienser er kommet væk fra masken og ind i huden.

Skal øjenmasker opbevares i køleskabet?

Det kommer an på, hvilke øjenmaske du har købt. Vi anbefaler, at du altid kigger på brugsvejledningen. Du kan godt opbevare dine øjenmasker i køleskabet, men det er som regel ikke et krav. Hvis du vælger at opbevare din øjenmaske i køleskabet, vil du opleve en dejlig kølende effekt på huden ved brug.

Denne artikel blev første gang udgivet på elle.dk. Dette er en redigeret version.

Læs også