https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/december/makeup-p.jpg
Skønhed

Sådan lægger du den perfekte nytårsmakeup

29. december 2014
af Redaktionen
foto: shutterstock
Nytårsaften er snart over os, og det er en kærkommen invitation til at gøre lidt ekstra ud af makeuppen. Q har haft penslerne fremme og guider dig sammen med makeupartist Louise Polano til en stilsikker aften.

"Det allervigtigste er at tage stilling til dit ansigt, og ikke bare lægge makeup som du plejer. De fleste gør, som de er vant til uden at kigge ordentligt efter og se på, hvad der egentlig klæder dem. Dernæst kommer en god base. En god base er en hud, der hverken er for tør eller for fedtet." Louise Polano, UniqueCreatives.

> Galleri - Sådan ser det prfekte ansigt ud ifølge mænd og kvinder

1. Start med en god base/fugtighedscreme. En god fugtighedscreme er fundamentet for enhver makeup!

2. Hvis du synes, at din hud er lidt rødmosset, kan du lægge en foundation, der matcher din hudtone og type. Der findes mange varianter på markedet, så prøv dig frem. Og husk altid at teste foundation på kinden: Syner den grå, er den for lys, og syner den gul, er den for mørk.

3. Brug dernæst en concealer til at dække bumser, blodsprængninger og rander under øjnene.

4. Brug en blush eller solskinspudder til at give lidt farve og friskhed på kinderne.

5. Red dine bryn på plads og fyld evtuelle huller ud med lidt mat øjenskygge i din naturlige hårfarve.

6. Lav for eksempel de klassiske smokey eyes og afslut med mascara. For at lægge det helt rigtige smokey look, skal du starte med at lægge en lys/ben farvet øjenskygge på hele låget og op til brynet. Læg derefter en mellembrun nuance på hele låget op til globelinjen. Globelinjen er den fold, dit øje laver i åben tilstand. Læg så en mørkere brun nede ved vippekanten og ton nu alle synlige overgange ud.

7. Giv dine læber en pomade eller farve.

> Makeup tips - se hvilke farver der er de nyeste trends her

8. Hvis nytårsansigtet skal være endnu mere dragende, kan du peppe makeuppen op med en eyeliner eller metallic nuancer, kunstige vipper og masser af knald på læbefarven!

Læs også