https://imgix.femina.dk/media/a31e9c0561cc4da39fb3b5465ad29795.jpg
Skønhed

Sådan får du den lækreste hud!

8. februar 2011
af Redaktionen
Foto: All Over Press
Vi har de bedste produkter til at gøre din hud klar til foråret.

Ved at fjerne de døde hudceller og massere din hud med de små, blidt exfolierende saltkorn, så får du en lækker blød hud, som virker fugtet, uden at den er fedtet. Prøv et af Oestrogens Shoppens lækre scrub-produkter, der oven i købet har terapeutisk virkning.

Mod ømme muskler
Air salt body scrub fra Karmameju er en lækker detox body scrub, hvor en blanding af salt med rene olier af soja og mandel renser de døde hudceller af og genfugter huden. Varmende benzion hjælper mod ømme muskler og smerter.

Pris: 249 kr.

Køb Air body scrub fra Karmameju i Oestrogens ShopMod spændinger

More body scrub er en dybderensende body scrub af salt og tang, samt olier af soja, macadamia og mandel. De æteriske mynte- og lavendelolier hjælper mod spændinger, mens grapefrugt og patchouli fremmer lymfedræning.

Pris: 249 kr.

Køb More body scrub fra Karmameju i Oestrogens Shop

Giver velvære

Body Salt Scrub fra Tromborg har kiwi og mangoduft. Den velduftende blanding af salt fra Det Døde Hav og mandelolie, som masseres på huden, dufter og giver velvære.

Pris: 180 kr.

Køb Body salt scrub med Kiwi & mango fra Tromborg i Oestrogens Shop

Virker opkvikkende

Body Salt Scrub fra Tromborg med appelsinduft virker forfriskende samtidig med, at saltkornene fra Det Døde Hav exfolierer din krop blidt og mandelolien giver fugt til din hud.

Pris: 180 kr.

Køb Body salt scrub med Orange fra Tromborg i Oestrogens Shop

Giver klarhed

Body Salt Scrub fra Tromborg med Lemon Grass skaber klarhed i dit sind samtidig med, at saltkornene fra Det Døde Hav exfolierer din krop blidt og mandelolien giver fugt til din hud.

Pris: 180 kr.

Køb Body salt scrub med Lemon grass fra Tromborg i Oestrogens Shop

Se også:


Forny din ansigtshud
med ekstra pleje

Rens din hud
skånsomt

Plej din indre
drømmekrop

Læs også