https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2012/06/1223-rudolph-care-lancering/1223-rudolph-swi2.jpg
Skønhed

Rudolph Care lancerer Acai Cream Soap

8. juni 2012
af Marlene Kronborg
Foto: Marlene Kronborg & Feminashoppen.dk
Der var dømt ren sambafest i forbindelse med lanceringen af Rudolph Cares nyeste medlem: Acai Cream Soap, hvor FEMINAs skønhedsjournalist Marlene Kronborg lærte, hvad sæbe også kan bruges til.

Temaet var brasiliansk til lanceringen af Rudolph Cares nyeste skønhedsprodukt, Acai Cream Soap, der foregik i Designmuseets Grønnegård i København. Den bløde, let skummende sæbe indeholder nemlig seriens bærende ingrediens, acai, et antioxidantrigt bær, der stammer fra Brasilien.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5fdcbb0c4f6a4abcb82f6c62902e7e72.jpg
Skønhedsredaktør Vibeke Nielsen og skønhedsjournalist Marlene Kronborg i skønt selskab med Silke Grane, der er skønhedsredaktør på Modemagasinet IN.

Master Fatman satte rammerne med sine bløde sambarytmer i fælleskab med brasiliansk rytmemagere, lækre drinks, søde desserter og naturligvis en smækker sambadanserinde.

Læs også: Den franske skønhedsgigant Sephora er åbnet i Illum - glæd dig til paradis for alle skønhedsfans!

Men hovedunderholdningen var helt bestemt, da Andrea Elisabeth Rudolph, kvinden bag Rudolph Care, lagde op til Body Bowling.
Jeps, en flere meter lang glidebane, hvor vi selv skulle være bowling kugler…! Ja ja, hvem siger at lanceringer er for sarte sjæle?! Vand og den nye sæbe blev i rigelige mængder hældt på banen, hvor de modigste kastede sig ud i spillet. Helt bestemt en ny måde at bruge sæbe på. Vi vil dog ikke anbefale det på badeværelsegulvet…

https://imgix.femina.dk/legacy/media/41c1efd4afbe436ca7096a7da49674ee.jpg
Andrea Elisabeth Rudolph på banen

Det var i særdeleshed en skøn eftermiddag i rent og velduftende selskab, og den nye sæbe kan klart anbefales - også blot til en helt stille og rolig håndvask...

https://imgix.femina.dk/legacy/media/41a1530c12d3427cbbb25ec8de14453a.jpg

Læs også