femina tester solcreme til ansigtet
Skønhed

Redaktionen tester 11 solcremer - og en af dem, gør alle fordomme til skamme

8. maj 2024
Af Redaktionen
Foto: Unsplash
Forårssolen er endelig kommet til Danmark, og derfor skal solcremen findes frem. På femina-redaktionen har vi testet 11 solcremer til ansigtet.

Denne artikel indeholder sponsorerede links

femina tester

femina tester er et format, der udkommer hver måned, hvor vi udvælger en produktkategori indenfor hår, makeup eller hudpleje og efterfølgende tester det. Vi vurderer produkterne på baggrund af konsistens, duft og oplevet effekt. Vi udvælger produkter fra forskellige mærker og i forskellige priskategorier.

Alle produkter er modtaget som presseeksemplarer sendt til redaktionen.

Det er ansatte på feminas redaktion, der tester produkterne og efterfølgende skriver om produktet.

Emma S, Hydrating Sun Protection, SPF 30

Emma S spf 30 har en mild, dejlig duft. Den er meget nem at smøre i ansigtet, og bedst af alt så fedter den ikke huden til. Beskyttelsen virker fin, men jeg ville altid gå med en spf 50 til ansigtet, da jeg med 30’eren oplevede at blive lidt rød på enkelte steder i mit ansigt.

https://imgix.femina.dk/2024-05-03/Emma-S.JPG
Foto: PR

Solcreme, Emma S, 220 kroner

Kan købes her

Kiehl’s, Ultra Light Daily UV Defense, SPF 50

Solcremens navn lyver ikke, når den kalder sig ”Ultra light” – konsistensen minder om så mange andre solcremer, når man først trykker den ud, men lige så snart man smører den på, føles den meget let, og den trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Den er duft fri, men har samtidig ikke en besk solcreme duft, som nogle andre parfumefri solcremer. Cremen er også forholdsvis drøj og holder sin effekt længe, også de gange hvor jeg glemte at påføre mere i løbet af dagen.

https://imgix.femina.dk/2024-05-03/kiehls.JPG
Foto: PR

Solcreme, Kiehl's, 480 kroner

Kan købes her

Nivea, Sun UV Face Luminous 630 Dark Spot Control, SPF 50

Solcremen, som gør alle mine fordomme om solcreme til skamme. Trods den høje faktor trænger cremen ind på få sekunder og ligger silkelet på huden. Duften er klassisk Nivea – et plus i min bog! Min hud er beskyttet, uden at jeg skal gå på kompromis med en fedtet t-zone.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/nivea.JPG
Foto: PR

Solcreme, Nivea, 213 kroner

Kan købes her

Clinique, Mineral Sunscreen For Face, SPF 50

Solcremen har en let, flydende konsistens, som er nem at fordele i hele ansigtet, og så er den desuden helt duftfri. Men selv om den føles lækker at smøre på huden, ærgrer jeg mig over, at den lægger sig ovenpå huden, virker meget skinnende/fedtet og er lang tid om at trænge ind. Den blendede desuden ikke supergodt med min makeup efterfølgende. Så i min optik er den helt klart bedst til en dag på stranden.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/clinique.JPG
Foto: PR

Solcreme, Clinique, 220 kroner

Kan købes her

Beauté Pacifique, Stay Beautiful, SPF 50

Cremens tynde konsistens fungerer fremragende og er nem at smøre ud, så huden ikke får et hvidt skær. Jeg synes ikke at cremen dufter af noget som helst som i vitterligt ikke noget. I min verden er det et klart plus. Jeg synes altid, at solcreme har det med at fedte lidt, men oplever, at denne absorberes hurtigt i huden.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/beaute-pacific.JPG
Foto: PR

Solcreme, Beauté Pacifique, 260 kroner

Kan købes her

Biotherm, Urban UV Defense Protective Hydrating Fluid, SPF 50

Produktet har en lækker konsistens, ikke for tyk, men heller ikke for flydende. Den er let at smøre ud og tørrer hurtigt ind, så man ikke er efterladt for længe med en fedtet fornemmelse. Duften er forholdsvist neutral, og den har en god effekt. Alt i alt en god ansigtssolcreme, der gør det, den skal.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/biotherm.JPG
Foto: PR

Solcreme, Biotherm, 360 kroner.

Kan købes her

Rudolph Care, Sun Face Cream, SPF 50

Efter lidt baksen med at få cremen ud, lander en blød og medgørlig klat i min hånd, hvis duft sender mig mod sydlige himmelstrøg og lune nætter. Cremen fusionerer øjeblikket med huden og efterlader hverken en klistret følelse eller spor af det almindelige solcreme-look. Alt i alt en virkelig behagelig, velduftende og anbefalelsesværdig oplevelse.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/rudolph-care.JPG
Foto: PR

Solcreme, Rudolph Care, 285 kroner.

Kan købes her


Green People, Facial Sun Cream, SPF 30

Denne naturlige og cruelty-free solcreme har en mild, naturlig duft, som kommer fra cremens naturlige ingredienser. Den har en let konsistens og er nem at påføre på huden. Cremen har holdt min hud blødgjort uden at have en fedtet eller tung følelse på huden perfekt til varme sommerdage.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/green-people.JPG
Foto: PR

Solcreme, Green People, 180 kroner

Kan købes her

Sisley, Super Soin Solaire Tinted Sun Care, SPF 30

Solcremen er let at fordele i ansigtet og har en behagelig konsistens. Den fedter en smule, som man kan forvente af en solcreme. Den dufter meget kraftigt af Tea Tree, så der skal man lige vurdere, om det er noget man er til eller ikke.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/sislet.JPG
Foto: PR

Derma, Sun Face Anti-age, SPF 50

Dermas SPF50 anti-age solcreme er perfekt til dig med sart hud, da den er både parfumefri og allergivenlig. Den er rar at smøre på huden og absorberes let. Solcremen er hurtigt blevet en fast del af min hudplejerutine, da den er fugtgivende, god under makeup og selvfølgelig også fordi, at den beskytter godt mod solen.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/derma.JPG
Foto: PR

Solcreme, Derma, 115 kroner

Kan købes her

Miild, High Protection Face Creme, SPF 50

Solcremen fra Miild er lækker i konsistensen, duftfri og nem at få ud af tuben. Jeg brugte den som erstatning for min dagcreme, hvilket fungerede godt, og min hud føltes gennemfugtet efter brug. Den tørrer hurtigt ind i huden og fedter ikke, hvilket gjorde, at den fungerede perfekt under min makeup.

https://imgix.femina.dk/2024-05-07/miild.JPG
Foto: PR

Solcreme, Miild, 250 kroner

Kan købes her

Læs også