Test af serum til øjenvipper - vippeserum
Skønhed

Q tester øjenvippe serum: Her er de bedste

4. oktober 2014
af Redaktionen
Drømmer du også om lange, smukt svungne øjenvipper? Q har testet serum, der lover at puste nyt liv i dine vipper. Men virker de? Læs med og find ud af det!

Drømmer du også om lange, smukt svungne øjenvipper?

Q har testet 3 sera i en periode på 7 uger, og de lover alle at puste nyt liv i dine vipper. Men virker de, og hvilket øjenvippe serum er den bedste? Læs med herunder og få svaret.

Læs også: Kan man få fyldige øjenbryn med serum? Vi har testet!

Dine øjenvipper: Det skal du huske, hvis du vil bruge serum

Når du bruger serum til dine øjenvipper, skal du huske at bruge en oliefri makeupfjerner, da olie lægger sig som en hinde på huden og forhindrer dit serum i at trænge ind. Creme kan skabe den samme barriere, så med andre ord skal området, hvor du bruger serum, være fedtfrit.

Ungdommens øjenvipper med M2LASHES Eyelash Activating Serum, 5 ml, 889 kr.

https://imgix.femina.dk/m2_lashes.jpg

Det lover produktet:
Fyldigere og længere vipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks, MDN (kendes fra øjenmedicin). Det stimulerer rødderne og virker forlængende på vækstfasen. Resultater ses efter ca. seks uger.

Sådan bruges det:
Hver aften efter rens (bonus: Man tvinges til at rense hver aften!) lægger man den på langs vippekanten.

Dommen:
Gyldne løfter er der nok af, men her er et produkt, som holder, hvad det lover. Med alderen er mine vipper blevet svagere og mere sparsomme, og jeg havde svært ved at tro, at dette skulle give mig ungdommens vipper igen. Men efter ca. 4-5 uger anklagede min datter, uden at vide at jeg brugte produktet, mig for at have fået sat falske vippeforlængere på! Fantastiskresultat. Et produkt, der helt klart vil indgå fast i min skønhedsrutiner fremover. Eneste minus er prisen.

QQQQQ 5 ud af 6

Billig og effektiv øjenvippe serum: Gosh Growth Serum, 6 ml, 199,95 kr.

https://imgix.femina.dk/gosh_lash_serum.jpg

Det lover produktet:

Serummet indeholder det aktive stof SymPeptide XLash, som stimulerer vippernes vækst og giver synligt længere og fyldigere vipper efter blot to ugers anvendelse.

Sådan bruges det:
Serummet lægges langs vippekanten med en tynd applikator, som gør det supernemt at ramme rigtigt. Serummet har dog en relativt tyk konsistens, og derfor kan man godt få fornemmelsen af, at der går noget til spilde, da der nogle steder kommer ret meget på, som sikkert ikke er nødvendigt. Læg det på om aftenen.

Dommen:
Der skete ikke rigtigt noget i løbet af de første par uger, og jeg kunne derfor ikke se nogle ændringer ved uge to, som produktet ellers havde lovet. Efter 3-4 uger begyndte vipperne dog at blive lidt længere, men det var også, som om de voksede sig ud af kurs, og det var især helt ude i siden, at vipperne blev længere og ikke så meget midt på og inde ved næsen. Det gjorde, at looket blev lidt uensartet, men man kan til gengæld ikke beskylde produktet for ikke at virke.

QQQQQ 5 ud af 6

Lille effekt med denne øjenvippe serum fra Youngblood; Maxim-eyes, 4,5 ml, 1.195 kr.

https://imgix.femina.dk/youngblood_lash_serum.jpg

Det lover produktet:
Længere, tykkere og stærkere øjenvipper. Desuden skulle produktet være 100 % irritationsfrit for øjet og huden.

Sådan bruges det:
Morgen og aften påføres det klare og tynde serum på vipperne, både foroven og forneden. Huden skal være helt ren, og det samme gælder vipperne. Det er super nemt at påføre, og efter kort tid bliver det faktisk en helt naturlig del af renseritualet lige at påføre produktet.

Dommen:
Jeg har benyttet produktet stort set nonstop i hele testperioden, og selv om jeg faktisk synes, at mine øjenvipper er blevet en anelse tykkere, ser jeg desværre ingen synderlig forandring i længden eller i mængden af hår. Jeg har ret fine og korte vipper i forvejen, så jeg håbede inderligt, at produktet ville sparke liv i min vippevækst. Men desværre er jeg ikke vildt imponeret over resultatet, så selv om jeg generelt er meget glad for Youngblood, havde det desværre ikke den store effekt på mig.

QQQ 3 ud 6

Læs også: 3 tips, der giver længere øjenvipper

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også