https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/februar/2013-7-haarolie-p.jpg
Skønhed

Q tester hårolie - Genvejen til sundt og glansfuldt hår

12. februar 2013
af Line Munkholm, Camilla Lind
Vi har testet nogle af markedets bedste hårolier fra Moroccanoil, Redken, Kérastase og Schwarzkopf, se med her!

Er dit hår tørt, slidt og måske en smule glansløst? Uanset hvor sundt dit hår er nu, så trænger hår til fugt og næring. En god måde at få dette på er med en god hårolie.

Se med i galleriet nederst i artiklen hvor vi har testet hårolie fra Moroccanoil, Redken, Kérastase og Schwarzkopf. Du kan også læse lidt mere om frisørens hårolie favorit og hvordan du bruger hårolie lige herunder.

> Læs også : De flotteste frisurer i 2013

Velplejet hår med hårolie

Med hårolie kan du opnå et et flot og velplejet look til dit hår. Der findes mange forskellige hårolier til netop det formål, og det er også derfor at hårolie er på mange frisøres liste over bedste hårpleje produkter som man skal have. Frisør Ronni Lund er særligt begejstret for hårolien fra Moroccanoil:

"Mærket Moroccanoil har nærmest opnået kultstatus i løbet af de sidste par år og med god grund. Deres håroile er virkelig effektiv og giver et flot, velplejet look uden at tynge håret", siger frisør Ronni Lund fra Sthur.

> Læs også : Q Tester hårolie fra Moroccanoil

Sådan bruger du hårolie

Hårolie kan både bruges i vådt og tørt hår. Går du efter den plejende effekt, skal hårolie bruges i vådt hår. Er det derimod et blankt og skinnende look, du er ude efter, så put en smule (et par dråber) hårolie i spidserne, og stryg hænderne over håret, så kommer det til at se mere blankt og velplejet ud.

Faren ved hårolie er, at det meget nemt kan få håret til at klaske og se fedtet ud. Vær derfor forsigtig med at bruge for meget hårolie, start hellere med blot at bruge et par dråber.

Læs også