https://imgix.femina.dk/media/7860fdbf895742488cb71068c890ef6e.jpg
Skønhed

Q tester: Floatation

7. februar 2011
af Lindi Winkel
Vægtløshed, stilhed og luksus. Lyder det godt? Vi har testet ’floatation’ hos Complete Me.

Gigt, ryglidelser, migræne, gener i de sene faser af graviditet.

Det er heldigvis ikke en liste af lidelser, undertegnede har personligt kendskab til. Men det er blot nogle af de problemer, som Floatation-behandlinger skulle kunne lette.

Stilhed mod stress
Men udover det, skulle floatation være en afstressende pause i en til tider lidt for stresset hverdag. Og det var derfor med stor forventning, og med stress-sved på panden - jeg var naturligvis ikke kommet ud af døren i tide - at jeg entrerede Complete Me.

Læs også: Sådan får du bløde kysselæber

Hvad er det?

Floatation er en spa-behandling, hvor man ligger vægtløs i et såkaldt floatation-kar i meget salt, tempereret vand.

Hvor testede vi?
Vi testede floatation-behandlingen hos Complete Me i indre København. Complete Me er et dag spa, som tilbyder en bred vifte af velgørende behandlinger. Se mere på Complete-me.dk

Det gode ved floatation-behandlingen for sådan én som mig er, at der er goood tid. Daniela som modtager mig og serverer en smoothie, der smager af en tropisk frugtkurv, lader mig straks vide, at vi ikke har travlt. Jeg skal slappe af…

Rumkapslen
Så føres jeg ind i en art wellness-værelse, som jeg har helt for mig selv. Og der står den så…

Floatation-karret ligner en rumkapsel på besøg fra den fjerne fremtid.

Læs også: Rynker skal bekæmpes tidligt

Efter grundige instruktioner, overlader Daniela mig til mig selv, og i stearinlysets skær omgivet af total luksus og velpolstrerede håndklæder, tager jeg mig et langt bad.

Vægtløshed er et hit
Vandet derinde er ikke særligt dybt. Måske fyrre centimeter epsom-saltet vand. Der er lys i loftet og musikken er helt dæmpet herinde.

Jeg slukker lyset. Musikken slukker. Stilhed. Mørke.

Og det er vidunderligt! Min krop begynder at slappe så meget af, at det ligesom risler i benene. Vægtløshed er et hit.

En lur i rummet
Efterhånden er det som om tankerne flyder underligt let. Og tiden flyver tilsyneladende, når man er total inaktiv og inderligt tilfreds.

For de 30 minutter går nærmest for hurtigt. Musikken begynder stille at spille igen, for at vække mig. For selv om jeg ikke var bevidst om det, mens det varede, kunne jeg mærke, at jeg skulle vækkes, selv om jeg ikke havde sovet.

Læs også: Få det perfekte "Ladylike look"!

Og jeg kunne genkende følelsen som den helt afslappede tilstand, man befinder sig i, lige før man vågner, og lige før man falder i søvn.

Efter endnu et langt bad i selskab med Tromborgs himmelske produkter, står en kop varm the og venter på mig i en gigantisk massagestol udenfor. Se det er lykken!


Grøn te - Seasalt,
købes i shoppen

Læs også