https://imgix.femina.dk/media/520358a261f7499e9b74479c3ee6cb8c.jpg
Skønhed

Q tester facial med hudplejeprodukter fra Chris Farrell

12. marts 2012
af Lizl Rand
Min hud er blevet meget finere. Jeg har langt mindre porer og jeg bliver ikke længere spættet i solen

Livet kan læses i ansigtet. Og hurra for det. Men somme tider er det ikke kun glæde og grin, der sætter charmerende spor. I mit ansigt kan man straks se, om jeg har fået for meget sol, sukker og blæst og for lidt søvn, pleje og vand.

Facial

Rådgivning om hudpleje. Afrensning, enzympeeling, udrensning, massage af ansigt, maske efter hudtype, afsluttende cremer til ansigt og øjne.

60 min. 499 kr.

Så bliver huden pigmenteret, grov og rødplettet. Og jeg er langt fra det efterstræbte glatte, ensartede og fine look. Men ikke længere. For jeg har mødt en erfaren kosmetolog og en hudplejeserie, der formår at udligne både eksem og solskader samtidig med, at jeg får en sundere og smukkere glød.

Jeg har efterhånden testet en del ansigtsbehandlinger - og prøvet en masse forskellige produkter. Derfor var jeg i begyndelsen ikke særlig forventningsfuld, da jeg besøgte Absolute Beauty i København, hvor indehaveren Sultana begejstret fortalte om produkterne fra "Chris Farrell". Et tysk mærke, der er skabt af forskeren og biokemikeren af samme navn, og som indeholder hudplejeserier fordelt over 9 linjer og med mere end 150 forskellige produkter, der ikke indeholder hverken lanolin, mineralske olier eller farvestoffer.

> Læs også : Q tester Arndals kropsbehandling "Hot chocolate with acupressure

Siden jeg i sommer begyndte at gå til behandling hos Absolute Beauty og nu kun bruger Chris Farrell produkter, er min hud er blevet meget finere. Jeg har langt mindre porer, og jeg bliver ikke længere spættet i solen.

Selvom Chris Farrell er en succes i 32 lande og dermed et sikkert koncept, så er behandlingen meget individuel og aldrig ens. Mens opera eller klassisk musik brager ud af højtalerne, tager Sultana kærligt fat og mikser hver gang netop den maske, der netop skal til, for at jeg forlader salonen med glat, smuk og sund hud.


Læs mere om behandlingen på
www.absolute-beauty.dk
www.qilinn.com
www.klinikkarma.dk

Læs også