https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1335-nage-makeover-prim.jpg
Skønhed

Pia fik en hudforyngende makeover hos N’age

3. september 2013
af Marlene Kronborg
Mød den første heldige vinder af N’ages Face the World. En konkurrence, hvor 5 heldige kvinder i løbet af 2013 kan vinde en hudforyngende makeover

Pia, 47 år, er den første heldige vinder af konkurrencen Face the World hos hudplejeklinikken N’age. Hun havde ingen idé om, at hun var blevet tilmeldt. Men hendes søn havde i al hemmelighed tilmeldt hende, da han synes, at hun har haft det hårdt, men alligevel altid formår at stille op, når hendes to sønner har brug for det.

https://imgix.femina.dk/1335-nage-makeover-1.jpg

Som alenemor af et par omgange med nattevagter og flere smertefulde behandlinger for paradentose, følte hun selv, at hun var begyndt at se lidt slidt ud, så det var lidt af en positiv overraskelse, da N’age kontaktede hende.

Hun tøvede ikke med at sige ja tak. Pia synes, at det er helt okay at få det bedste ud af sit udseende, og hun er ikke bange for de injektioner, som indgår i behandlingen.

Hendes egen forventning var at få et friskere look, dog uden nogle radikale ændringer, så hun stadig vil ligne sig selv. Og efter to behandlinger på henholdsvis 25 minutter og 15 minutter synes hun selv, at det er det N’age har opnået.

Alle i hendes omgivelser synes, at hun er blevet pænere, og at især fylden i kinderne har gjort underværker. Hendes søn kunne ikke rigtig se forskellen, før han så før- og efterbillederne.
Bedøm selv – Pia synes selv, at det er blevet supergodt.

Ønsker du selv at tilmelde dig konkurrencen eller nogle du holder af, kan du læse mere på www.nage.dk.

Pias behandling:
Pia har fået den store tur, da hun som vinder naturligvis skulle have det aller bedste. Normalt vil kunder hos N’age starte med en eller to ting.

Hun har været igennem:
Botox i 2 områder. Panden og bekymringsrynkerne mellem brynene til 4.300 kr.
Restylane i underansigtet til 6.600 kr.
Touch up med Restylane i samme område 14 dage senere til 2.800 kr.
Rander under øjnene til 3.000 kr.

Læs også