Pæne negle
Skønhed

Ny trend: Disse negle er overalt på de sociale medier

8. februar 2019
af Mina Knudsen, kk.no
Foto: Panthermedia
Vi har før set, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når det kommer til negleudsmykning, og nu er der en ny trend under opsejling - måske inspireret af en af hårmodens helt store nylige trends.

Vi har set mange mærkelige trends komme og gå gennem de seneste år, når det gælder neglemoden. Nu er der en ny trend, som får meget opmærksomhed på de sociale medier, og heldigvis er den ikke lige så ”crazy” som nogle af dem, vi har set tidligere. Skal vi tro på trenden på de sociale medier, vil flere gå efter et ombré-look på neglene - den samme tendens, der har gjort sig gældende i hårmoden de senere år.

Hvad synes du?

Tips og tricks

Men med et hav af forskellige trends, råd, tips og tricks, hvordan ved man så, hvilken negleform, der passer perfekt til ens egne negle? Og findes der nogle tips til at få neglelakken til at holde længere? Vi har tidligere talt med Linn Himberg-Larsen, som er undervisningsansvarlig på Tone Lise Akademiet i Norge. Hun har over 19 års erfaring indenfor neglebrancen, og har med andre ord været vidne til alle trends indenfor faget.

Har du et godt tip til, hvordan man får neglelakken til at holde længere?

- For at få lakken til at holde længe anbefaler jeg, at man først påfører en base coat på en renset negl (rens med neglelakfjerner), og slut altid med en top coat over selve lakken. Så holder den længere!

Hvor længe bør man højst gå med neglelak, før neglene skal have en pause?

- Du kan gå med neglelak 365 dage om året uden at skade dem. Negle er et affaldsstof fra huden, og de får både næring og luft via neglebåndet. Det, som derimod er vigtigt, er at smører neglene med neglebåndsolie – helst dagligt. Det giver neglecellerne næring og fugtighed, siger Linn Himberg-Larsen.

Læs også