https://imgix.femina.dk/media/b7e882fa74e349f0b9faf6e2abb1d916.jpg
Skønhed

Nukâka Coster-Waldau: Mit hår er til tider lidt forsømt

1. maj 2011
af Elise lykke
Foto: Eva-Lotta Persson
Mød Nukâka Coster-Waldau, der har sat sig i salonstolen hos stjernefrisør Bettina Lervig for at få en ny, smart frisure, og snup hendes bedste hårtips

Frisør Bettina Lervig om Nukâkas hår

Nukâkas hår er det, jeg vil kalde et normalt hår, men samtidig har det svært ved at blive længere end til skulderen, for det slides hurtigt i spidserne. Derfor har vi for forlænget hendes hår for at se, hvordan drømmelængden ville se ud. Håret har jeg først føntørret med en mousse, Full Volume Force 4 Tecni Art fra L'Oréal til 99 kroner. Den giver optimal fylde. Derefter har jeg sprayet med Constructor Force 3 Tecni Art fra L'Oréal til 169 kroner og brugt et stort krøllejern. Til sidst har jeg brugt en finishing spray, Quick Dry 18 fra Redken. Den giver et super hold.

Færdiggør sætningen: "Mit hår er …"
… til tider lidt forsømt.

Hvad vil du gerne udstråle med dit hår?
Naturlighed og sundhed.

Hvis du ikke havde din nuværende hårfarve, hvilken ville du så gerne have?
Grønt eller blåt og en mohikanerinspireret frisure eller mikrofonhår.

Dit bedste hårtip?
Find en god frisør, som lærer dig og dit hår at kende, så I sammen kan finde det udtryk, du gerne vil have. Og brug gode produkter, som din frisør måske anbefaler.

Hvilken kendt kvinde har fantastisk hår, synes du?
Skuespillerinden Andie Macdowell, for jeg har altid drømt om at have et stort krøllet hår.

Hvor tit får du ordnet hår? Hvad får du lavet og hos hvem?
Jeg kommer ikke af sted ofte nok og det til trods for, at jeg elsker at få ordnet hår. Jeg har to frisører, som er mine klare favoritter. Den ene er Bettina Lervig fra London Shop, og den anden er Marianne Olsen, der er selvstændig. Jeg får en gang imellem farvet mine "naturlige striber", og for tiden får jeg kun klippet spidser, da jeg gerne vil have langt hår igen.

Har du en hår-katastrofe-historie?
Som teenager fik jeg meget lyse striber i håret, afblegningen var alt for voldsom i mit mørke hår. Kort tid efter besluttede jeg mig meget uheldig for en permanent. Resultatet efter en permanent oven i de lyse striber var, at mit hår blev helt elastisk, og jeg kunne hive store totter af. En masse frisører stod panisk rundt om mig - de havde aldrig set noget lignende. Det kom der en "yndig" kort permanentet frisure ud af - gys!

Hvilken frisure har du haft i længst tid?
Langt hår, som jeg altid satte op i en knold. Jeg er nok lidt for praktisk anlagt, men det hører vel til børnefamilie-mor-perioden.

Hvad gør du med dit hår, når du skal til fest?
Prøver at være lidt kreativ. Nogle gange krøller jeg det, hvis jeg gider, andre gange sætter jeg det op - måske med en lille fransk fletning i den ene side. Og så er det ellers skæbnen, der bestemmer, om det ender med at sidde godt. Jeg prøver altid på at få det til at fylde lidt.

Få stilfuldt opsat hår

Læs også