https://imgix.femina.dk/media/13eefcb4efc84db7a57f478bee5e209b.jpg
Skønhed

Nøgne kvinder - Sådan er vores krop

19. marts 2011
af Line Kalum Jarlkov
Foto: Hanne Fuglbjerg
Mød fem kvinder, der stiller op, som Gud har skabt dem – og som elsker, det de er blevet givet.

Det er langt fra alle kvinder der er tilfredse med deres kroppe, men der findes nogle kvinder der tør stå frem med deres krop, nøjagtig som Gud har skabt den.

Du kan herunder møde fem forskellige kvinder, med hver deres kropsformer, komplekser og oplevelser som de bærer med stolthed.

Du kan også se det store galleri med kvinderne der elsker deres bryster.

Navn:
Alder:
Privat:
Job:
By:

Jeg er en lille, stor pige! Jeg er ikke så høj og har lidt ekstra på sidebenene - men jeg elsker min krop og alt ved den. Det er synd, at så mange kvinder ikke er tilfredse med deres vægt, men jeg ved også, at det kan være svært at ose af selvtillid, hvis ikke man selv føler, at man passer ind i verdens normalbillede.


Navn:

Alder:
Privat:
Job:
By:

Sidste år fik jeg konstateret brystkræft og fik derfor fjernet mit ene bryst. Nu har jeg fået lavet det igen med silikone og ny brystvorte af hud fra min lyske - det sidder, som da jeg var 14 år, og det gamle sidder, som det nu gør, når man er på min alder.


Navn:

Alder:
Privat:
Job:
By:

I det store hele er jeg ganske godt tilfreds med min krop, men man kan vel altid finde nogle mindre spændende punkter. Men som sagt klager jeg ikke, for jeg har fået fire børn, og det må gerne kunne ses.


Navn:

Alder:
Privat:
Job:
By:

Det er SÅ hyggeligt at bære på et lille, levende menneske. Min krop ser jo noget anderledes ud for tiden. Det er også derfor jeg overhovedet vover at stå frem nøgen. Men for mig er det noget helt andet nu, kroppen er ligesom afseksualiseret.


Navn:
Helen
Alder: 43 år
Privat: Gift og har to børn på 4 og 8 år
Job: Layoutchef
By: København

Jeg synes især, at jeg har gode ben, og så er jeg stolt af mit smil. Med alderen har jeg fået det bedre og bedre med mig selv og er stolt af, at min krop har taget så godt imod mig på trods af, hvad jeg har udsat den for.

Læs også artiklen : Mød 4 kvinder "Vi er fantastiske præcis som vi er"

Læs også