https://imgix.femina.dk/media/6387a760b8d0410f86b04626587366c8.jpg
Skønhed

Mig og min krop: Christine Milton

17. juni 2011
af Redaktionen
“Hver tredje måned beslutter jeg, at NU skal jeg altså træne

TÆNKER DU OVER, HVAD DU SPISER?
"Ja, især hvis jeg har spist usundt i en periode. Men det er ofte af lyst, og fordi jeg kan mærke, at jeg har brug for det."

ER DER NOGET MAD ELLER DRIKKE, DU ALTID UNDGÅR?
"Jeg spiser ikke særlig meget kød, og jeg prøver at undgå for meget hvidt brød."

HVAD SPISER DU TYPISK PÅ EN DAG?
"Min morgenmad består som regel af havregryn med nødder og tørret frugt eller ristet rugbrød, æg og frugt. Frokost består af en sandwich med groft brød, rugbrød, eller hvad der nu lige er. Jeg spiser også lidt gulerødder eller chokolade i løbet af dagen som mellemmåltider. Aftensmaden er ret ofte vegetarisk eller fisk eller kylling med grøntsager, ris, pasta eller kartofler."

Læs også: Opnå dine mål og find lykke i livet

Facts

Navn: Christine Milton
Alder: 25 år
Job: Sangerinde

SPISER DU NOGLE GANGE USUNDT?
"Ja. Så længe at jeg generelt spiser sundt, er det okay for mig. Jeg elsker pizzasandwich med artiskokker fra Pizza Huset i Gothersgade."

HVAD ER DIT FORHOLD TIL SLANKEKURE?
"Jeg har aldrig været på en. Jeg er mere tilhænger af, at man generelt spiser sundt og lytter til kroppen. Jeg tror ikke på, at det er sundt at blive fanatisk…"

DYRKER DU MOTION?
"Jeg cykler næsten altid til ting. Jeg er også meldt ind i et fitness center, men jeg er desværre ikke så god til at komme derned. Hver tredje måned beslutter jeg mig for, at NU skal det også være, men det holder kun et par uger."

HVAD GIVER MOTIONEN DIG?
"Jeg får mere overskud både fysisk og psykisk, når jeg er inde i et godt træningsforløb." ER DER NOGET VED DIN KROP, DU IKKE ER GLAD FOR? GØR DU NOGET

FOR AT ÆNDRE DET?
"Der er ikke noget, jeg som sådan er utilfreds med, men selvfølgelig kan jeg have dårlige dage, hvor jeg kunne tænke mig, at noget var anderledes."

Læs også: Mød 3 af Danmarks klogeste kvinder

HAR DU FÅET LAVET NOGET PLASTIKKIRURGISK, ELLER KUNNE DU OVERVEJE DET I FREMTIDEN?
"Nej, og heller ikke, når jeg bliver ældre. Jeg håber, at jeg lærer at forene mig med de ændringer, min krop skal igennem. Jeg vil rigtig gerne være en af de der seje damer, der hviler i sig selv og ikke synes, at de er mindre værd, fordi de har rynker og hængebryster."
HVAD VILLE DU ALDRIG GØRE IMOD DIN KROP?
"Sulte mig! Det er den mest usunde og uholdbare måde at tabe sig på. Maden er det, der skal give energi og gøre mig smuk og sund at se på."

Læs også