https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/mariaprim.jpg
Skønhed

Maria Donna med selvværd … og lidt ’snyd’.

6. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: Søren Moe
Hun er ikke bleg for at gi’ naturen en lille hånd med på vejen i jagten på skønhed. Men det er altså den ægte vare, du ser, når reality-pigen og sangerinden viser sig. Næsten …

Der mangler ikke noget, når hun skridter den røde reality-løber af eller står på scenen og fyrer den af. Ikke en øjenvippe sidder forkert, og hun er topstylet og tjekket til fingerspidserne. Læberne er fyldige, panden glat, håret tykt og barmen sidder, hvor den skal. Det sidste er ikke så underligt. Den har hun nemlig købt sig til. Maria Donna har aldrig lagt skjul på, at hendes fortrin er købt og betalt - og af silikone. Men så stopper kirurgien også her for sangerinden og reality-pigen, du lige nu kan lade dig underholde af i TV3's 'Familien fra Holtewood', hvor hun og gemalen Michael Monetz inviterer hele familien Danmark indenfor til både hverdag og fest i det farverige pars liv.

Lucky lips …
Og at hendes øjenbryn er tatoveret på, at håret får ekstra fyld med lidt extensions, og at hun har flirtet med Restylane, har hun heller intet problem med at dele med alle og enhver.
"Hvis jeg har fået lavet noget, der virkelig virker for mig, så har jeg da lyst til at fortælle alle, der gider høre på det, om det," siger Maria Donna til Oestrogen.
Men nej, det er ikke de store læber, der har haft besøg af Restylane- sprøjten, selvom hun ofte bliver beskyldt for at have 'snydt'.
"Folk spørger mig tit, hvor jeg har fået lavet mine læber henne, men dem er jeg altså så heldig at være født med," siger hun.
Og perlerækken af tænder er der heller ikke er pyntet på. Til gengæld elsker hun sine laser-behandlinger, som 'løfter' huden og giver hende et ungdommeligt look.
"Det er simpelthen fantastisk, hvad det kan gøre. Jeg får altid komplimenter for min hud, når jeg har fået behandlingen," fortæller Maria Donna.

Tænk over det!
Komplimenterne står også i kø, når det kommer til de åbenlyse fortrin, og selvom Maria Donna også selv er lykkelig for sine kunstige bryster, lægger hun sig ikke under kniven igen. Foreløbigt, i hvert fald.
"Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken og sige, at jeg aldrig vil lægge mig under kniven igen, for hvem ved, hvad man synes, når man er fyldt 50, og det hele måske ser lidt anderledes ud," fortæller Maria Donna, der tog tilløb i ti år, inden hun kastede sig ud i operationen.
"Jeg synes, det er noget, man skal overveje længe, inden man gør det. Derfor vil jeg aldrig anbefale helt unge piger at få lavet bryster. Det skal være en voksen beslutning, og man skal vide, hvorfor man gør det og ikke bare tro, at man bliver lykkelig, når det er overstået."

Til Hollywood med selvværd
Selvom hun flirter med meget mere end bare 'Holtewood' og slår sine folder som skuespiller og manuskriptforfatter i det virkelige Hollywood, ligger hun ikke under for idealerne overthere. Hun har stadigvæk Botox til gode, men vil ikke afvise, at det måske bliver afprøvet en dag. Indtil videre er hun godt tilfreds med sig selv og sit look.
"Jeg har brugt mange år på at lære at holde af mig selv. Det gør jeg nu, og jeg skal ikke ligne andre end lige præcis mig," lyder det selvsikkert fra Maria Donna.

Vidste du, at Maria Donna har stiftet en forening til fordel for volds- og kriseramte kvinder? Læs mere om foreningen her!

Læs også