https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/november/2013-46-makeup-p.jpg
Skønhed

Makeup trends for 2014 - Få ekspertens bud her

6. november 2013
af Redaktionen
Foto: instagram
Vi har snakket med makeupartist Sidsel Marie Bøg og hun giver os hendes bud på de største trends for det nye år.

Hvilke produkter er dine favoritter i Maybellines sortiment?

Det er color tattoos. Jeg elsker deres color pay off og cremede konsistens. De er også fantastiske som underlag til øjenskyggerne, da de giver et super intens look. Elsker også Maybelline mascaraer... især den nye Big Eyes mascara, den er super til at komme helt ind til vippe kanten både oppe og nede, på grund af den lille, super effektive lille børste. Jeg er også stor fan af Dream Fresh BB cremen fordi den ligger sig smukt , giver glow og velplejet hud.

> Galleri: Fra plain til covergirl - se de vilde makeovers her

Hvilke tendenser fra New York synes du, er de mest spændende denne sæson?

På NY Fashion Week var jeg ret vild med det smukke look som Charlotte Willer lavede for DKNY 25 års show. Smuk, lækkert velplejet glowing skin og en smuk orange mund, der fik looket til at stå ud.

Se flere makeup look fra Charlotte Willer her:

Øjne, læber, hud eller negle - hvad fuldender efter din mening det perfekte look?

Jeg er ret vild med hvad læber i en pangfarve gør for et look, fx på DKNY showet hvor 'less is more'. Det er den lækre hud igen, og så læber der giver kant og skaber opmærksomhed.
Du kan altid få en dag makeup peppet op, hvis du har en smuk læbefarve med i tasken, prøv fx den fra DKNY looket: Orange!

Er det et særligt produkt som danske kvinder ikke har 'opdaget' endnu, og som ville passe særligt godt til vores stil og klima?

Jer er ret vild med den nye Brow Drama fra Maybeline. Det er en nem måde at få lækre groomede, buskede bryn - helt i ånd med tidens trend - på en hurtig og nem måde. Den tror jeg danskerne kommer til at tage imod med kyshånd.

> Sådan ville barbie se ud uden makeup - Se galleriet her

Hvilken skønhedstendens fra vinteren, kan vi tage med ind i den nye sæson?

Buskede, groomede bryn. Et fyldigt bryn hvor der er tænkt over, om du vil jeg gå i en lys eller mørk retning. Det er en dejlig tendens, det indrammer ansigtet og giver mere udtryk.

Og hvilken tendens dømmer du ude?

Pudder, mat og kedelig hud, it's a no go! Hej til fugtig, velplejet og glødendehud.

Hvad er dit eget bedste skønhedstip?

Fugt, fugt og masser af fugt! Brug lette foundations eller BB creams for at få lækker udstråling i huden. Du kan have nok så lækker makeup på, men hvis huden er død, mat og mangler glans, så dør hele looket. Så brug noget på huden, så den kan leve lidt og ånde. Det vil sige ingen mat pudder, der lukker for alt, så huden ikke kan ånde. Vi vil gerne se hudens struktur, da det er med til at give levende look.

> Q tester BB cream - Se hvilken en der ville passe bedst til dig her

Læs også