https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/marts/makeup-p.jpg
Skønhed

Mænd lægger makeup på deres kærester - overraskende dårligt!

28. marts 2014
af Marie Madsen
Kilde: <a href="http://www.q.dk/kaerlighed-og-erotik/erotik/5-fraekke-rollespil-du-boer-proeve-derhjemme" target="_blank">Buzzfeed</a> - Foto: Youtube
Hvad ville der ske, hvis din kæreste fik lov til at lægge makeup på dig? Se denne fantastiske video og få svaret.. det er ikke kønt:)

Som Buzzfeed skriver, så starter alle forhold med en god foundation. Disse modige kvinder har givet deres mandlige kærester lov til at lægge deres makeup. Det er noget af det sjoveste jeg har set og er oprigtigt forundret over at man kan være SÅ dårlig til det.

Men se resultatet af Justin, Ben og Patricks arbejde i videoen her, der for alvor kommer på prøve når de skal finde ud af, hvor eyelineren skal sidde og om man kommer øjenskygge på den nederste del af øjenlåget. Ja der er mange udfordringer.

Det kan godt være det ikke er det pæneste resultat, men ikke desto mindre ville det være en sjov oplevelse for begge, at prøve at lade din kæreste lægge din makeup. For flere gode råd til, hvordan du plejer og holder gnisten i gang i dit forhold, så læs:

> 5 ting du bør mestre i sengen

> Det ville mænd ønske at kvinder forstod

> 5 Frække rollespil du kan prøve af derhjemme

Læs også