Fire ud af fem kvinder tænder på at klæde sig ud og lave rollespil som en del af deres sexliv. Er du en af dem? Få en guide til 5 af de mest populære frække rollespil her.
Kærlighed og sex

5 frække rollespil du bør prøve derhjemme

28. januar 2014
af Nadia Parbo,<a
href="http://www.seoghoer.dk/det-fraekke" target="_blank">Tidenskvinder.dk</a>- Foto: Shutterstock
Fire ud af fem kvinder tænder på at klæde sig ud og lave rollespil som en del af deres sexliv. Er du en af dem? Få en guide til 5 af de mest populære frække rollespil her.

Tænder du på frække rollespil?

Mest populære er klassikerne som den franske stuepige og sygeplejersken, men der er meget mere at komme efter. Vi guider dig til, hvordan du kommer i gang med rollespillet og giver dig 5 populære rollespil:

1. Sygeplejersken og patienten

Nøglen til denne leg er, at den involverer en hel del berøring. Det kan begynde uskyldigt og endda professionelt, men pludselig, meget diskret, kan legen blive mere og mere intim. Lad besøget hos lægen udfolde sig langsomt, indtil du håber, at lægesekretæren ikke pludselig dukker op.

> Disse kendisser vil vi helst dele seng med

2. Chefen og sekretæren

Det kan være en overordentligt sexet oplevelse at lade som om, du skal ind til samtale hos nogen, der har magten over dig. Denne idé kan minde meget om studerende/lærer-scenariet, bortset fra at du ikke længere er uskyldig og blåøjet. Og du er heller ikke nogens protegé. En spændende twist på denne idé kunne være, at det var din partner, der er sekretæren - og du chefen.

Her får du endnu mere rollespil:

  • DVD: Daring
  • Bog: Fantasy Sex Deck af Debra og Don MacLeod
  • Bog: Erotic role play: a sex guide with erotica for couples af Violet Blue
  • Butik Paradiss: Gl. Kongevej 95. www.paradiss.dk
  • Butik Lust: Mikkel Bryggers Gade 3. www.lustuniverse.com

3. Politikvinden og banditten

Han er låst inde og straffet og er fuldstændig i din magt. Og du skal nok holde øje med, om han nu opfører sig ordentligt, for på trods af hans tilfangetagne status, er du ganske tiltrukket af ham. Du er endda meget tiltrukket… Og hvor skal denne tiltrækning og det dominerende forhold
dog ikke lede jer hen?

4. Stuepigen og rigmanden

Klæd dig ud som en fransk stuepige - og husk det frække, matchende undertøj. Lad som om du fjerner lidt støv med fjerkosten, og bøj dig gerne foran ham. Men hvad så, når du har rengjort hele huset? Hvad vil han så have dig til at gøre? Måske burde du nu tage dig lidt af din rige chef, så han kan se, at du vitterligt er god til at gøre rent på den grundige måde.

> Se hvilke sex og samlivsartikler der var de mest læste på Q,dk i 2013

5. Call-girl og sexkunde

Du er så sexet og har sådan en ekspertise i alt, hvad der handler om kroppens nydelser, at han er villig til at betale for at gøre hvad som helst med dig. Her er alting tilladt: Provokerende tøj, dristige teknikker, fræk snak… men intet kysseri! (du husker nok Pretty Woman). I kan endda mødes
på et hotel, hvor han venter på aftenens callgirl, der vil give ham nydelse som aldrig før.

Læs også