https://imgix.femina.dk/media/683d5bcbaec342beaf318cd05c2db7f3.jpg
Skønhed

Lizl tester varig hårfjerning

15. september 2014
af Lizl Rand
Lizl skreg af grin under behandlingen - og er meget tilfreds med resultatet

Under en test af Selectif hos Nails2you blev Q's Lizl Rand også vokset for første gang. Og hun skreg af grin - hvilket behandleren ikke har oplevet før.

Siden jeg i gymnasiet fandt ud af, at hår på benene er noget, man bare ikke har - har jeg flere gange om ugen barberet ben. Sommer og vinter. Uge efter uge. År ud og år ind. Jeg har selvfølgelig forsøgt mig med hårfjerningscremer i badet. Men det lugtede underligt og var uden synlig virkning. Og så har jeg prøvet med hjemmevoks. Men åh skræk og smerte, da jeg forsøgte at hive en strip af på inderlåret. Jeg kunne ikke og måtte bruge mange kræfter og tid på at få voksen af UDEN at hive den af.

Se også web-tv: sådan snyder du dig til større bryster

Skraberen er min tro følgesvend
Jeps, skraberen er min evige følgesvend. Troede jeg. Men så i forbindelse med at jeg skulle teste et helt nyt varig hårfjerningssystem Selectif på et lille begrænset området ved bikinilinjen og navlen - så blev jeg lokket til lige at få vokset benene. Og det gjorde slet ikke ondt. Tværtimod grinte jeg højt, fordi det kildede på inderlårene. Min kyndige behandler, Carina fra Nails2you, brød også sammen af grin, for det havde hun aldrig oplevet før: At en kunde ligefrem griner under voksning.

Jeg får godt nok aldrig en brasiliansk voksning
Siden blev jeg af veninder mødt med et: "Ja ja ... men du ville ikke grine, hvis du fik en brasiliansk voksning (ALT hår fjernes fra navlen og ned)." Næste gang jeg skulle vokses, blev jeg derfor lidt modigere, og jeg grinte stadig. Men helt brasilianer bliver jeg aldrig. For selvom det ikke gør ondt, og jeg kun kan anbefale det på benene etc. - så har jeg også en grænse. Men varig hårfjerning med Selectif til små områder og voks til resten har nu gjort min skraber arbejdsløs.

Læs også: Makeup - less is more!

Varig hårfjerning med Selectif systemet
Det nye Selectif system, som er baseret på en helt ny ultralydteknologi er velegnet til permanent hårfjerning på overlæben, hagen, øjenbryn, næsen, armhuler, bikinilinjen eller andre mindre områder. Billigere og lettere end laser. Da Selectif™ er baseret på ultralyd og derved destruerer den enkelte hårfollikel via den varme/de svingninger, som ultralyden udsender, er hårets farve underordnet, hvilket vil sige, at ALLE hårtyper og farver kan behandles. Og det gør på ingen måde ondt. På billederne ses, hvor få hår der kommer tilbage efter tre uger. Og når man fortsætter behandlingen, forsvinder alle hår til sidst.

Pris for Selectif
Behandlingerne med Selectif udføres efter minuttakster, som oplyses i klinikken ved forundersøgelsen. På billederne herunder ses hår før behandlingen og efter tre uger.

Læs også: Hårfashion : 1 kvinde - 5 looks

Voks-behandlingen
I klinikken Nails2you benyttes det australske mærke Caron, som er nummer 1 voks i Australien. Voksen er kendetegnet ved, at den mindsker knopper og rødme. Inden behandlingen skal man sørge for, at ens hår er vokset minimum en halv cm ud før behandling. Behandlinger skal foretages hver måned for at holde hårene væk og opnå det bedste resultat. Det bedste resultat opnås, hvis man første gang, man skal vokses, undlader at barbere sig i 4 uger op til behandling (mindst 2 uger). Siden må man gerne vokse hjemme eller skrabe mellem behandlingerne, bare håret er minimum 2 mm ved behandling.

Vil DU også forsøge med varig hårfjerning?
Kontakt Nails2you:
32 11 26 51
30 32 26 51
www.nails2you.dk
www.healux.dk.

Læs også