https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/april/makeup-f.jpg
Skønhed

Kvinder uden makeup - Her viser de deres sande jeg

5. april 2014
af Marie Madsen
Kilde: Buzzfeed - Foto: Shutterstock
Disse Inspirerende reklamer viser to kvinder, der tager deres makeup af og afslører deres smukke og sande jeg. Du skal ikke skjule, hvem du er. Der er noget galt med alle, ingen er 100% perfekt.

Når makeuppen tjener et større formål

Cheri Lindsay er vollybold træner på et kollegium og "YouTuber", der har vitiligo, en hudlidelse, der forårsager depigmentering af huden. Cheri siger hun bruger makeup som et redskab til at hjælpe folk til at se igennem hendes lidelse og se, hvem hun er som person.

> Galleri: Makeover - Fra 'almindelig' til covergirl

Makeuppen som en beskyttelse

Cassandra Bankson har haft voldsom acne, siden hun gik i tredje klasse. Hun blev drillet ondskabsfuldt gennem hele hendes opvækst, og siger, at hun plejede at bruge makeup for at skjule hendes alvorlige hudproblemer, men nu bruger hun sin hud til at udtrykke sig selv og vise verden, hvem hun i virkeligheden er.

Look Good Feel Better

Begge videoer blev oprettet som led i Dermablend's "Camo Confessions"-kampagnen. For hver bekendelse donerer Dermablend $ 1 til "Look Good Feel Better", hvis mission er at give selvtillid og livskvalitet til mennekser der går i gennem behandlinger mod kræft.

> Pornostjerner med og uden makeup - Sådan har du ikke set dem før

Læs også