krøllejern guide
Skønhed

Krøllejern guide: Sådan finder du det rette

8. marts 2015
af Redaktionen
Foto: Colourbox
Skal dit krøllejern udskiftes, eller skal du investere i et for første gang? Hvis du er i tvivl om hvilket et der er bedst til dig, guider vi dig på vej her

Er du ikke født med naturligt fald i håret, så vil du formentlig være en af de mange kvinder der drømmer om at lave flotte krøller i ny og næ. Måske drømmer du om at lave smukke slangekrøller, beach curls, naturligt udseende bølger i håret eller helt små proptrækker-krøller.

Svaret på dine drømme er naturligvis at lave krøller med krøllejern, men hvilket skal man vælge, hvordan får man de flotteste krøller og hvor kan man finde de bedste priser? Alt det guider vi dig igennem herunder.

Forskellige typer og funktioner

Der findes efterhånden et hav af forskellige krøllejern med forskellige funktioner. Det nyeste skud på stammen er et automatisk et af slagsen, der selv suger håret ind og laver krøller/bølger. Det kan vi vist godt blive enige om er temmelig smart. Hvor mange gange har du måske ikke fået brændt fingrene, eller lavet uens krøller i højre og venstre side?

Nogle af de mest populære mærker på markedet er Babyliss, HH Simonsen, Braun og OBH. Ghd har altid været kendt for deres fantastiske glattejern, men de laver også krøllejern som du måske vil være interesseret i, hvis du er vild med ghd.

Men udover den automatiske slags, findes der naturligvis også flere andre varianter. Der er dem der er designet til dig der har kort hår, dem der laver store krøller, små krøller, rejsevenlige størrelser m.fl. Derfor er det vigtigt at finde det, som passer til netop dine ønsker.

krøller med krøllejern

Find et krøllejern der matcher dine ønsker

Har du specifikke ønsker til hvordan dine krøller skal se ud, så er det ikke helt ligegyldigt hvilket krøllejern du køber. Drømmer du f.eks. om store, bløde og glamourøse Hollywood krøller? Så skal du gå efter et jern med stor diameter, og ønsker du små krøller skal du have et krøllejern med en lille diameter. Hvis du gerne vil have mulighed for at lave begge dele, så kan det være en multistyler er det rette for dig - her får du nemlige udskiftelige hoveder med forskellig diameter. Har du et godt glattejern, så kan du også uden problemer lave flotte krøller med det - se hvordan her.

Leder du efter et krøllejern…?

Her kan du købe krøllejern

Hvis du gerne vil bruge lidt tid på at undersøge markedet og de forskellige muligheder, så kan vi anbefale dig at tage et kig hos Nicehair. Her finder du et stort udvalg af de populære mærker til fornuftige priser. Foretrækker du at købe dit krøllejern fysisk, kan du prøve Bilka, Elgiganten, Føtex og hos din frisør. Hold øje med gode deals og udsalg online, så du kan se hvornår de er billigst og der er gode penge at spare.

Denne artikel indeholder affiliate-links

Læs også