https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/laeberprim.jpg
Skønhed

Konstruer kyssetøjet!

5. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Nedadvendte mundvige, ’hønserøv’ og rygerynker. Tynde, smalle læber, der ligner alt andet end en kysseklar mund. Charmerende? Nej, vel? Stik os i stedet et par fyldige, bløde læber … og et skud Restylane.

Man ser dem alle vegne. Læberne, der nærmest strutter af ungdom og begejstring. Og måske lidt af snyd … for af og til kan det det mildest talt være ret så umuligt ikke at bemærke de konstruerede læber, når forandringerne virkelig griber om sig, som man siger. Og dét gør de af og til. For Melanie Griffith, f.eks. Og en hel del andre. Men er du ked af dine smalle, 'gamle' eller bare forkerte læber, er du altså kun et enkelt skud vidundermiddel fra de smukke læber, der også er masser af eksempler på derude. Dem, der ikke bærer det mindste præg af at være blevet fikset.

Restylane med evner
Og ja, det er Restylanen, der kan udrette mirakler - også på læbefronten. Den uskyldige gele, der består af 98% vand og sølle 2% Hyaluron, som vi åbenbart har i huden i forvejen. Dén kombi gør det bare mere tillokkende og på en eller anden måde mere ok og risikofrit at kaste sig ud i, ikke? Og rygterne siger, at Restylane ikke bare fylder ud og retter op for en periode. For selvom midlet forsvinder igen efter et halvt års tid, skulle det faktisk besidde evnen til at få vores egen hud til at danne mere af det vigtige kollagen og på den måde giver os en ekstra hjælpende hånd i kampen mod de kedelige aldersforandringer.

Nemt, hurtigt - og frem med pengene!
Selve indgrebet er simpelt. Under lokalbedøvelse og med en fin nål lægges Restylanen ind under huden, der udfyldes. Mængden nedbrydes med tiden, og behandlingen kan gentages efter behov og uden særlige smerter, risici eller bivirkninger - udover lidt ømhed og hævelse. Prisen varierer efter behov, men de volumiøse læber kan erhverves for et sted mellem 2500 og 4000 kr, men så er rygerynkerne også forsvundet, dit smil er 'løftet, og læbernes konturer langt tydeligere. Fristende eller totalt ligeyldigt? Hvad synes du?

Læs også