https://imgix.femina.dk/media/587fe0d603b5409b97c7f9aa648e0760.jpg
Skønhed

Kan du gætte min alder? Huden afslører alt, og mere til!

16. april 2011
af KRISTINE POULSEN –
Foto: JENS PETER ENGEDAL – Makeup: KENNETH ADELHARDT
Kosmetolog Matilde Dunvad fra Naturskøn i Århus vurderer Charlottes hud til at være 44 år gammel (faktisk alder er 42 år).

Kosmetolog Matilde Dunvad fra Naturskøn i Århus vurderer Charlottes hud til at være 44 år gammel (faktisk alder er 42 år).

Kosmetologens dom
"Du har en god fugtbalance, og din hud føles mæt og ser også sådan ud. Elasticiteten kan der arbejdes lidt på - især omkring øjnene, hvor linjerne begynder at slå sig lidt stædigt ned. Du har kun ganske få karsprængninger og pigmentpletter."

Facts

Navn: Charlotte
Privat: Gift, 2 børn
Job: Ejendomsmægler
Bor: Fredericia

Charlottes kommentar
"Øv ... jeg ER jo kun 42 (smiler), men dejligt med gode tips, der passer præcis til min hud."

Hudeksperten
Kosmetolog Matilde Dunvad, som udover at være Cidesco- uddannet kosmetolog også har eksamensbevis fra den Alternative Kosmetologskole. Mathilde arbejder i skønhedsuniverset Naturskøn i Århus. Her lyder devisen 'Ydre skønhed og indre sundhed', når de i alt 14 medarbejdere servicerer kunderne i den kombinerede skønhedsklinik og økoforretning, der er kåret af Dagbladet Børsen som Gazellevirksomhed. Se mere på www.naturskon.dk.

Tips fra hudeksperten
Bindevævsmassage vil være rigtig godt for din hud. Der er tale om en ansigtsmassage, som kan mærkes, men som også tager fat og strammer op.
Sørg for at få flere gode olier indefra - dvs. omega 3, 6 og 9-fedtsyrer, og investér i en opstrammende serum under din dagcreme. Jeg er overbevist om, at du vil få glæde af Börlinds opstrammende Beauty Fluid Serum, 50 ml/500 kr. (under din dagcreme) fra serien System Absolute og øjencremen Eye Firming Fluid, 15 ml, 300 kr. i samme serie.

Makeup eksperten
Kenneth Adelhardt er mangeårig og succesfuld makeupartist, og jo, han går op i farver og makeup, men HUDEN er hans største passion. Derfor dyrker han gode olier, spiser sundere end sundt og er altid på jagt efter det sidste nye, der kan booste hans hud med friskhed. Så spørg lige, om han var glad, da Mathilde Dunvad skød hans hud til at være 34 år gammel??? JA … for det var 6 år under målet.

Tips fra makeup eksperten
- Du skal understrege dine fine ansigtstræk (hold da op sikke kindben!) med blot en anelse makeup.
- Dine bryn har på et tidspunkt været for hårdt plukket, så de skal fyldes ud med brynsfarve.
- Ved at bruge en lys gloss og samtidig lægge en helt lys skygge på det øverste af amorbuen (lige oven over overlæben) vil dine læber se større ud.

Læs også:
Alt om Brazilian Wax
Sådan får du kyssebløde læber
Rynker skal bekæmpes tidligt

Læs også