https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/november/vipper-prim.jpg
Skønhed

Jo, de virker! Få længere øjenvipper med M2LASHES

27. marts 2014
af Malene Fich Weischer
foto: All Over m.fl
M2LASHES er en øjenvippe-forlængende serum, der garanterer resultat på få uger. Men lover de mere, end de kan holde? eller er produktet rent faktisk hele prisen værd? Vi har testet M2LASHES …

Drømmer du om længere øjenvipper, men har du ikke lyst til at bruge kunstige øjenvipper hver dag? Så er dine øjne måske også faldet på nogle af de mange øjenvippe sera, som er begyndt at komme på markedet. De lover længere øjenvipper på bare et par uger, men prisen på produkterne er som regel også temmelig høj, så spørgsmålet er jo, om produkterne holder, hvad de lover.

Èt af de mest omtalte produkter er M2LASHES. Det koster 975 kr., men både ifølge redaktionschef på Q, Lindi Winkel, og chefredaktør Lizl Rand er det alle pengene værd. M2LASHES er et øjenvippe serum, der forlænger øjenvipperne og samtidig gør dem tykkere. Man smører det på vippekanten hver dag i 4-6 uger og allerede efter denne periode vil man kunne se et tydeligt resultat. For at bevare resultatet, skal man efterfølgende bruge det cirka en gang om ugen.

Vurdering af M2LASHES - virker det eller ej?

Lindi Winkels anmeldelse af M2LASHES:
- Jeg havde set nogle kollegaer, der havde prøvet produktet, inden jeg selv fik fingrene i det, og deres øjenvipper var simpelthen blevet SÅ lange og fine - så jeg havde glædet mig til at teste M2LASHES serum. Hver aften påførte jeg serum på den øverste vippekant og vænnede mig lige til, at det en gang i mellem sved en smule i de første minutter, og nu efter fire uger må jeg bare sige, at det virker! Mine vipper ER blevet længere - det er blevet en fest at lægge mascara på, og jeg er faktisk ret imponeret over dette produkt!

Lizl Rands anmeldelse af M2LASHES:
-Jeg er af natur og profession temmelig skeptisk. Og jeg var derfor tvivlende, når kvinder med lange vipper afslørede, at det var denne M2, der var hemmeligheden. Jeg har nu selv testet og tålmodigt hver dag smurt denne eyeliner-lignende serum på, og efter cirka 4 uger har jeg også fået meget længere vipper!!! Jeg er meget begejstret for resultatet. Eneste minus er prisen. Men hvis jeg havde opfundet sådan en mirakel-mager, ville jeg også tage penge for den ;-)

Du kan læse mere om M2LASHES her

Få selv længere og fyldigere vipper - køb M2LASHES her.


Læs også