https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/marts/imedeen-tan-p.jpg
Skønhed

Imedeen Tan Optimizer er tilbage

30. juni 2014
af Redaktionen
foto: Shutterstock og PR
Den populære Imedeen Tan Optimizer er tilbage. Læs alt om den nye forbedrede version af Tan Optimizer og køb den med det samme.

Den populære Imedeen Tan Optimizer er tilbage og garanteret en varm velkomst, når produktet kommer i butikken igen den 1 maj. Tan Optimizer er en evig sommerfavorit som er blevet beriget med lutein, der giver huden en naturlig glød.

Køb Imedeen Tan Optimizer

Du kan købe Tan Optimizer lige nu hos Med24, og du bør ikke tøve for lang tid, for Tan Optimizer plejer at blive revet væk fra hylderne.

Få en smuk sommerglød med Imedeen Tan Optimizer tabletter

Forbered dig på sol og strand med Imedeen Tan Optimizer tabletter, der er fyldt med planteekstrakter og vitaminer, som arbejder indefra og hjælper med at beskytte mod uv-strålerne. Imedeen Tan Optimizer stimulerer produktionen af hudens brunings- og beskyttelsespigment, så du får også en god farve, der holder længe. Erstatter ikke brugen af solbeskyttelse.


> Imedeen, virker det? - Få svaret her og se før og efter billeder

Imedeen Tan Optimizer indhold:

Imedeen Tan Optimizer tabletter, der forbereder dig til solen, er den perfekte måde at supplere sommerens skønhedsrutiner og giver huden ekstra pleje indefra, når du opholder dig i solen - derhjemme eller på ferie.
Imedeen Tan Optimizer tabletter med A, C og E vitaminer indeholder en unik blanding af karotencider heriblandt lutein, et naturligt karotenoid (antioxidant), som findes i tagetes' gyldne blomster, og fås i tabletform lige til at sluge.

Imedeen Tan optimizer bidrager til:

  • At forberede huden til solen
  • At beskytte cellerne modoxidativt stress forårsaget af UV-lys
  • At bevare huden sund

Skønhed indefra fra top til tå - hele året. Imedeen Tan Optimizer tabeletter kan tages sammen med dine andre Imedeen hudplejetabletter og Imdedeen Hair and Nails. For optimal udnyttelse anbefales det at starte med Imedeen Tan Optimizer en måned før huden udsættes for sol og under soleksponering.

Brug altid Imedeen Tan Optimizer sammen med en passende solcreme.


Køb Imedeen Tan Optimizer

Den nye og forbedrede version af Imedeen Tan Optimizer koster 395 kr for 2 måneders forbrug. Køb din Tan Optimizer hos Med24 i dag.

Køb flere fantastiske Imedeen produkter

Imedeen Hair and Nails
- styrker dit hår og dine negle

Imedeen Time Perfection
- passer på 40+ kvinder

Imedeen Derma ONE
- passer på 30+ kvinder

Læs også