skønhed behandlinger
BeatyBoosters
Skønhedsbehandlinger

Ikke tid til frisøren? Nu rykker skønhedssalonen hjem i din stue

13. januar 2022
af Maria Frederikke Munch Thorgaard
Foto: PR
Følger du med i 7. sæson af "Løvens Hule" på DR? Så har du nok set BeautyBoosters, som fikser dine bryn, vipper, hår og negle hjemme hos sig selv. Mød kvinderne bag konceptet.

7. sæson af det populære DR-program "Løvens Hule" er godt i gang, og i andet afsnit møder vi bl.a. iværksætterduoen Louise Bencard og Maria Refsgaard, som står bag skønhedskonceptet BeautyBoosters.

I takt med at du i dag kan få stort set alt, hvad du har brug for leveret til døren, mente Louise Bencard og Maria Refsgaard, at det var tid til at dine favorit-skønhedsbehandlinger også skulle kunne komme til dig.

Ikke mindst fordi der generelt er rift om tiderne, og det er svært at få tider uden for normal arbejdstid.

skønhed behandling
BeautyBoosters

Derfor grundlagde de to kvinder i slutningen af 2019 BeautyBoosters, der gør det let for kunderne at få fikset hår, negle, bryn og vipper hjemme hos dem selv.

Smart for mødre og andre travle typer – tænk bare på den transporttid, du sparer – og nemt for makeup- og hårartisterne, fordi de slipper for at stå for hele den administrative del af en forretning.

Indtil videre rykker BeautyBoosters omkring 40 behandlere ud i København og fra februar også i Aarhus.

Behandlingerne, der bookes online, tæller alt fra shellac og browlamination til børneklip og blowdry, og priserne starter ved 399 kr.

Hvis du har set andet afsnit af sæsonens "Løvens Hule", ved du, at BeautyBoosters fik en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnstedt. I den forbindelse spurgte vi Louise Bencard og Maria Refsgaard om, hvad man egentlig får for pengene.

Hvis man booker tid hos en traditionel skønhedssalon, får man hele velværeoplevelsen med. Hvorfor skal man booke sine behandlinger hos BeautyBoosters?

BeautyBoosters tilbyder de samme behandlinger som i en salon, men tilbyder derudover også en fleksibilitet og convenience, du ikke kan få hos de gængse saloner.

Hos BeautyBoosters skal du ikke spilde tid på transport, parkering, ventetider eller normale åbningstider, da du får hele salonen leveret til dig – hvad end du er derhjemme, på kontoret eller på hotelværelset.

Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften samt i weekender og kan derfor tilpasses enhver kalender – uanset om du er nybagt mor eller travl karrierekvinde. Derudover går vi meget op i, at behandlinger ikke behøver være kedelig og upersonlig.

Vi vil gerne tilføre et socialt aspekt, ved at man kan få lavet sine behandlinger sammen med en, man holder af, og hygge derhjemme imens.

Man kan for eksempel invitere sin mor forbi til en pedicure, drikke rosé med en veninde, eller man kan få lavet negle eller få et lash lift på kontoret med sine kolleger inden fredagsbaren.

skønhed behandling
BeautyBoosters

Hvornår udvider I til andre byer?

Vi åbner i Aarhus til februar, og vi glæder os rigtig meget til endelig at kunne bringe convenience og fleksibilitet til Jylland. Vi håber at kunne åbne op i flere af de store danske byer i år.

Det smarte ved vores koncept er jo, at salonen er med i tasken, så det er ikke svært for os at åbne nye steder. Hvis der er tilstrækkeligt interesserede kunder og behandlere, kan vi teknisk set åbne hvor som helst.

Hvad er der sket for Beauty Boosters siden optagelserne til "Løvens Hule"?

Vi har længe arbejdet på at få udviklet vores egen makeupserie, og det er endelig sket – vi har netop lanceret en ny kurateret webshop, hvor vi forhandler vores eget brand BeautyBoostersCosmetics, som er en vegansk, parfumefri og allergivenlig makeupserie.

Derudover forhandler vi også en række af nøje udvalgte brands, som vi selv bruger i vores daglige virke som skønhedsprofessionelle.

Det havde på ingen måde været muligt at gøre så hurtigt uden den investering, kyndige hjælp og sparring vi har fået som følge af Løvens Hule, hvor Mia og Christian valgte at investere i os.

skønhed behandling
BeautyBoosters

Derudover har vi fået rigtig travlt med vores behandlinger.

Vi har åbnet en negleuddannelse i samarbejde med neglebrandet CND, rekrutteret en masse nye skønne Boosters (skønhedsbehandlere, red.) til vores team og fået en fuldtidsansat til at hjælpe med administration og kundeservice på kontoret.

Det gør, at vi kan fokusere meget mere på ekspansion og forretningsudvikling. Det hele er mildest talt gået rigtig stærkt siden optagelserne af programmet – og det hele er så spændende lige nu!

Læs også