https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/kirurgiprim.jpg
Skønhed

Hvilken operation vælger du?

21. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Alt er efterhånden muligt, og flere og flere kaster sig ud i det. Der er også nærmest frit valg på alle hylder, når man tjekker klinikkernes muligheder for plastik-operationer … og i øvrigt har økonomien nogenlunde i orden.

Skal du ha' løftet lårene eller balderne? Rettet den skæve næse, strammet maveskindet, løftet øjebrynene, fjernet blodsprængningerne - eller skal du ha' lidt mere fyld i bh'en? Så kan du bare føje dig selv til listen af de mange danske mænd og kvinder, der vælger plastikkirurgien til at hjælpe med at fikse de fejl og mangler, de ikke længere gider lade dig irritere over.

Skal der være mere eller mindre?
Og du kan faktisk, med kirurgens hjælp, få hejst pariseren op, hvor den hører hjemme og få hængehuden på lårene til at forsvinde. Og du kan såmænd også få lavet hagen større - eller mindre. Og her stopper mulighederne langt fra. I den mere intime afdeling kan 'ting' både forstørres og gøres mindre med de risici, der nu engang måtte være. Topscoreren inden for skønhedskirurgi er dog … ja, rigtig gættet … de kunstige bryster.
Tjek listen over mest populære plastikoperationer her!

  1. Brystforstørrelse med implantater
  2. Fedtsugning
  3. Brystløft
  4. Øjenlågskirurgi
  5. Næse korrektion
  6. Maveplastik
  7. Brystreduktion
  8. Brystreduktion - mænd
  9. Fjernelse af karsprængninger
  10. Ansigtsløftning

Kilde: kosmetiskguide.dk

"Ska' du ha' et skud gift?"

"Hun har r….. fuld af penge!"

Tid til tjekkede tørklæder? Besøg Shoppen!

Selvfølgelig kan du snyde dig smuk … i Shoppen!

Læs også