https://imgix.femina.dk/media/45c4c2ade02a4a4fba3a63ceba441b67.jpg
Skønhed

Her er årets bedste skønhedsprodukter

21. marts 2012
af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Over 100 produkter er nominerede i forskellige kategorier ved årets Danish Beauty Award.

Konkurrencen om at blive nomineret til en Danish Beauty Award i år har været hård, lyder det fra arrangørerne. Men nu er feltet blevet indsnævret, og de nominerede offentliggjort.

- Der har været mange produkter at vælge imellem, og det er virkelig svært for dommerpanelet at skulle skille rigtig gode produkter fra. Dommerne er ikke altid 100 procent enige om de fem udvalgte - og derfor er der da også gode og anbefalelsesværdige produkter, som desværre ikke har opnået nominering. Men producenter og leverandører af de fem, som har klaret det til næste niveau, kan være stolte, siger Anne-Dorte Mathiesen, der er formand for Danish Beauty Award.

Har testet alle produkterne
I år havde den nye kategori "Årets Serie" ikke færre end 51 forskellige produkter tilmeldt.
Dommerne har siden december testet hundredvis af produkter på egne og testpersoners kroppe for at finde frem til de helt rigtige nominerede, og dommerne vil fortsætte, indtil en vinder i hver kategori er fundet.

Det er værterne Mille Dinesen og Martin Buch, der den 26. april 2012 skal styre showet ved årets Danish Beauty Award i Tivoli Congress Center i København.

Her kan du både se listen og billeder af de mange nominerede produkter

Læs også