Øjenbryn
Skønhed

Guide: Sådan får du perfekte øjenbryn

30. maj 2015
af Lindi Winkel (redigeret af Nadia Laas Hansen)
Store, buskede og fyldige øjenbryn er mega hot lige nu. Og du kan sagtens nå at forme dine øjenbryn efter trenden, selvom du har plukket dem tynde. Se her hvordan.

Bryn kommer i mange former og farver. Tidligere var det "in" at plukke øjenbryn i en tynd streg, nogle har fået tatoveret øjenbryn - og lige nu er flotte øjenbryn fyldige.

Sagt med andre ord: Bryn er ikke ligegyldige. Vi børster gerne ekstra fibre i vores bryn og plejer med serum, farver op og fylder ud. Og det kan vi roligt fortsætte med, for det naturlige look med de kraftige øjenbryn holder.

Læs også: Test: Få fyldige øjenbryn med serum

Stella fra Beauty Avenue fortæller:

”Jeg har lavet bryn de sidste 15 år, og i alle disse år har mine gæster egentlig ønsket fyldige, naturlige øjenbryn. Det er nemmere at vedligeholde, og man ødelægger ikke hårvæksten ved at plukke sine øjenbryn. Og når man har naturlige, fyldige øjenbryn, ser man også yngre ud. Så på den måde er det ikke kun en trend. Hos os er vi dog grundige med at tilpasse os hver enkelt kunde, for det er faktisk ikke alle, det klæder med de store, fyldige øjenbryn.

Læs også: Video: Sådan laves en permanent make up

Øjenbryn guide - sådan bliver de flotte og fyldige:

Trin 1

Lad hårene vokse ud i en periode. Mens du venter, er det dog ok at fjerne hårene mellem brynene. Hvis du ikke har en øjenbryn skabelon, kan du måle, hvor du må plukke eller vokse ved at sætte en finger imellem brynene og langs næseryggen – det hår der er under fingeren må du fjerne.

Trin 2

Børst dine bryn opad. Er de meget lange, kan du klippe dem forsigtigt. Vær særligt opmærksom på de hår, som sidder inderst ved øjenkrogen. Pluk dem ikke – de er helt afgørende for dit bryns symmetri og harmoni. Har du hvide hår i dine bryn, så lad dem endelig også være i fred.

>> Prøv den populære øjenbryn serum fra M2 Beauté og få fyldige bryn på rekordtid! Klik her

Trin 3

Tegn dine øjenbryn op med en pudder specielt til øjenbryn. Brug en skrå pensel og en børste. Med den skrå side tegner du og med børsten toner du farven ud. Disse såkaldte ”brow powders” er de nemmeste at bruge, hvis du ikke er vant til at tegne øjenbryn op. Vælg en farve der er en tone mørkere end din egen, hvis du er lys og en til to toner lysere, hvis du har mørke øjenbryn. Det er vigtigt, at det ser naturligt ud.

Trin 4

Brug en highlighter til at fremhæve og definere brynene – det er en super god måde at skjule nye udvoksede hår på.

Trin 5

Til sidst skal du rede hårene opad, og for at holde på formen skal du bruge en såkaldt ”brow gel” eller en ”brow balm” som både reder hårene på plads og holder dem der hele dagen.

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_0.jpg

Læs også