Guide: Årets bedste bølgejern
Skønhed

Guide: Hvilket bølgejern er bedst til dig?

28. juni 2023
Redaktionen
Foto: Unsplash og PR
En af tidens helt store trends er elegante bølger i håret, og med et bølgejern kan du nemt og hurtigt opnå det smukke look. Vi har her samlet en række gode krøllejern, der giver håret lidt ekstra wow-faktor - lige fra budget til luksus.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Det er blevet topmoderne med smukke bølger i håret, som leder tankerne hen på en varm sommerdag ved stranden. For at opnå det bedste resultat, kan du med fordel bruge et bølgejern til at skabe de smukke wavy krøller. Vi har her samlet en håndfuld af de muligheder inden for krøllejern, der giver smukke, bølgende lokker.

Årets bedste bølgejern – her er det bedste stylingværktøj til alle hårtyper

Bedste bølgejern til bløde bølger

Bedste bølgejern på budget

Bedste bølgejern til små bølger

Bedste brugervenlige bølgejern

Bølger i hår med bølgejern
Foto: Unsplash

Hvordan bruger du et bølgejern?

Det er supernemt og det tager næsten ingen tid. Ligesom med alle andre hårstylingsværktøjer, der bruger varme, er det vigtigt at forberede dit hår med varmebeskyttelse, inden du går i gang. Varmebeskyttelse er det første produkt, du bør komme i håret, fordi det hjælper med at beskytte mod unødvendig slitage, og så mindsker det risikoen for, at håret bliver træt i farven af varmen.

Efter du har fordelt varmebeskyttelse jævnt i håret, kan du med fordel dele håret op i sektioner, inden du bruger bølgejernet. På den måde slipper du for at overse en lille tot i nakken. Når du bruger bølgejernet, skal du klemme det sammen om håret sektion for sektion, vente et par sekunder og arbejde dig ned, indtil du når hårets spids.

Vent til håret er afkølet, og red så håret igennem med fingrene eller en bredtandet kam for at adskille bølgerne.

Hvilket bølgejern er bedst?

Der findes mange forskellige varianter af bølgejern. Nogle skaber store, wavy krøller, andre laver mindre, men volumengivende bølger. Der findes jern, der laver tre bølger ad gangen, mens andre laver én stor eller to mindre. Det rigtige redskab til netop dine bølger afhænger altså af, hvilket look du ønsker dig.

Guide: Her er de bedste bølgejern

Store eller små, mange eller få – hvordan vil du have dine bølger? Her er de bedste bølgejern i alle kategorier.

Bedste krøllejern til bløde bølger: Deep Waver – BaByliss

Det omtalte og berømte Deep Waver fra BaByliss er et letanvendeligt krøllejern, der skaber perfekte bølger. Krøllejernet, som har tre varmeindstillinger, er meget effektivt og skal kun hvile på håret i få sekunder for at skabe de flotte bølgende lokker. En ekstra bonus er desuden, at Deep Wave bliver hurtigt opvarmet – og så skader det ikke, at prisen for bølgejernet er til at betale.

Læs mere om Deep Waver fra BaByliss.

Bølgejern fra Babyliss, Deep Waver

Køb BaBylis Deep Waver her.

Bedste bølgejern på budget: PROluxe 4-in-1 Adjustable Waver – Remington

Med den smarte PROluxe 4-In-1 Adjustable Waver kan du skabe flere forskellige looks i ét – alt sammen ved at justere størrelsen på cylinderen i midten. Store Hollywood waves, beachy bølger eller lette, små bølger. Her er redskabet der kan det hele og så til en rigtig god pris! En favorit i varmeværktøjskassen, ganske enkelt.

Læs mere om PROluxe 4-i-1 Adjustable Waver her.

Bølgejern fra Remington, PROluxe 4-in-1 Adjustable Waver

Bedste bølgejern til mindre bølger, High Tide Deep Waver – Amika

High Tide Deep Waver er perfekt, hvis du vil skabe stilfulde og frække strandbølger med masser af volumen! Krøllejernet, hvis håndtag ligger perfekt i hånden, har tre cylindre og er lidt bredere i formen, hvilket betyder, at hele håret får flotte bølger på få minutter. Derudover har bølgejernet også en lang ledning, hvilket er et ekstra plus, hvis hjemmet mangler stikkontakter.

Du kan læse mere om High Tide Deep Waver fra Amika her.

Bølgejern fra Amika, High tide deep waver

Køb High Tide Deep Waver fra Amika her.

Bedste brugervenlige bølgejern: ROD krøllejern vs5 Deep Waver – HH Simonsen

Ukompliceret at bruge, men resultatet ser på ingen måde letkøbt ud! ROD Curling Iron vs5 Deep Waver fra HH Simonsen klemmer let håret sammen og skaber perfekte bølger hver eneste gang. Bølgerne bliver store, elegante og holdbare – og så er det så godt som umuligt at fejle. Bølgejernet kan indstilles mellem 150 og 210 grader, så find temperaturen, der passer dit hår.

Bølgejern fra HH Simonsen, ROD Curling Iron vs5 Deep Waver

HH Simonsens ROD Curling Iron vs5 Deep Waver kan købes her.

Artiklen blev første gang udgivet på ELLE.se. Dette er en redigeret version.

Læs også