https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/bryster-prim.jpg
Skønhed

Galleri: Fortrin med fyld i

11. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: Akademiklinikken
Der er de lange, de bananformede og de asymmetriske. De alt for små og dem, der bare ikke kan blive store nok. Men der er altså langt fra Linse og Gitte Stallone til de mere almindelig bryster, der bliver lavet herhjemme. Se selv billed-galleriet!

Det er lige før, det er mere reglen end undtagelsen at købe sig til lidt - eller meget - ekstra fyld i fortrinnene. Enkelte runder op, når de nu er i gang og får endelig den D-skål, de altid har drømt om, men en hel del får bare lavet de bryster, de faktisk ikke havde i forvejen eller får lidt fyld i de trætte bryster. Og endelig er der dem, der er i den langt mere alvorlige afdeling og får lavet en brystrekonstruktion efter sygdom.

Sådan så en brystforstørrende operation ud i 2001. Se videoen her!


Silikonen sejrer

Og der er løbet meget silikone fra plastic-kirurgerne, siden de første danske silikonebryster så dagens lys i 1962 og i løbet af firserne gjorde det helt ok at få indhold i formerne. Med soja og saltvand som eksperimenterende fyld - og tilbage til silikonen, der stadigvæk er det foretrukne, selvom man i dag også eksperimenterer med fedt … og former. For du kan få de runde implantater, som du sikkert kender, og du kan også få bryster i dråbeformet anatomisk form, som siges at kunne gi' brystet et mere naturligt look.
Størrelsen? Den bestemmer du også selv.

Læs også