https://imgix.femina.dk/media/7ea65d448f5d4bdd85e78d5d1caab186.jpg
Skønhed

Gæt min alder

12. april 2011
af KRISTINE POULSEN –
Foto: JENS PETER ENGEDAL – Makeup: KENNETH ADELHARDT
Kosmetolog Matilde Dunvad fra Naturskøn i Århus vurderer Tanja til at være 32 år (faktisk alder er 24 år).

Kosmetolog Matilde Dunvad fra Naturskøn i Århus vurderer Tanja til at være 32 år (faktisk alder er 24 år).

Kosmetologens dom
"Din hud er mærket af tydelige solskader, hvor især panden har pigmentpletter, og kavalergangen begyndende rynker. Når det gælder spændstighed, ser det godt ud, ligesom din væskebalance er fin."

Tanjas kommentar
"Jamen det er jo skræmmende, selv om jeg godt vidste, at den var gal med solen. Men SÅ mange år havde jeg ikke drømt om, at min hud var."

Hudeksperten
Kosmetolog Matilde Dunvad, som udover at være Cidesco-uddannet kosmetolog også har eksamensbevis fra den Alternative Kosmetologskole. Mathilde arbejder i skønhedsuniverset Naturskøn i Århus. Her lyder devisen 'Ydre skønhed og indre sundhed', når de i alt 14 medarbejdere servicerer kunderne i den kombinerede skønhedsklinik og økoforretning, der er kåret af Dagbladet Børsen som Gazellevirksomhed. Se mere på www.naturskon.dk.

Facts

Navn: Tanja
Privat: Bor sammen med sin kæreste
Job: Lærerstuderende
By: Århus

Tips fra hudeksperten

  • Du skal få dig et trofast forhold til solbeskyttelse. SPF 30 om sommeren og SPF 20 i den mørkere tid.
  • Glem ikke hudvenlige kosttilskud som især omega 3, 6 og 9.
  • To uundværlige produkter til dig vil være Jurliques Elder Cream (40 ml, 315 kr.), som lysner huden, og Purely Age-Defying Facial Serum (30 ml, 630 kr.) indenunder som en undertrøje, der vil forstærke effekten. Flittig brug af øjencreme vil også mildne din soludsatte hud, ligesom du skal vælge et cremet renseprodukt - gel og mousse vil være udtørrende.
  • Hvis økonomien tillader det vil 10 skræddersyede ansigtsbehandlinger kunne få bugt med den solskadede hud (se mere på naturskon.dk)

Makeup eksperten
Kenneth Adelhardt er mangeårig og succesfuld makeupartist, og jo, han går op i farver og makeup, men HUDEN er hans største passion. Derfor dyrker han gode olier, spiser sundere end sundt og er altid på jagt efter det sidste nye, der kan booste hans hud med friskhed. Så spørg lige, om han var glad, da Mathilde Dunvad skød hans hud til at være 34 år gammel??? JA … for det var 6 år under målet.

Tips fra makeup-artisten
- Du skal droppe din Tan-in-a-can selvbruner, for huden er appelsinfarvet. Brug kun en anelse selvbruner og kast dig i stedet over solpudder med glød.
- Du har utrolig smukke træk og behøver ikke meget makeup - husk at makeup ofte gør et look ældre, så less is more holder.
- Fremhæv dine stærke sider - blandt andet dine smukke bryn.


Læs også:
Elsk din hud
Sig farvel til appelsinhud
Guide til nem hverdagsmakeup

Læs også