frisure tendenser
Skønhed

Frisure: 3 smarte tendenser

19. februar 2013
af Marlene Kronborg
Foto: All Over, m.fl.
Tendenser starter altid et sted, og den røde løber er en god indikator for, hvad den nye sæson bringer af smukke frisurer. Så tag med os et smut på den udenlandske catwalk, hvor vi har fundet tre stærke tendenser, der fungerer både til hverdag og til festlige lejligheder

Half'n'half
Lad halvdelen af dit hår falde skødesløst ned ad ryggen, og saml resten hen over hovedet. Det gi'r en super feminin frisure med volumen øverst og de lange, lidt prinsesseagtige lokker, der fuldender looket. Brug eventuelt små totter i sider eller pandehår til at indramme dit ansigt.
Styling til half'n'half

frisure produkter

Hold på din frisure hele aftenen med L'Oréals Pli Tecni Art. En styling-lotion, der holder på den fleksible og luftige volumen i håret. 125 ml, 172 kr.
Der skal styling-redskaber til for at skabe den gode frisure, så pas ekstra godt på dit hår med Matas' Heat Protection Spray Varmebeskyttelse. Indeholder fugtbevarende ingredienser, der blødgør og giver flot glans. 200 ml, 55 kr.
For at få ekstra volumen og løft i dit hår skal du bruge et volumenprodukt. Avedas Pure Abundance Style-Prep indeholder en plantebaseret formel, der giver fylde på en usynlig og vægtløs måde, så det ser helt naturligt ud. 100 ml, 305 kr.
Skab de lange bløde krøller med en styler med afrundede plader. Så kan den bruges til både at glatte og krølle samtidig. Ghd Gold Mini Angled Left har smalle plader og et lækkert ergonomisk design. Det er varmt efter 30 sekunder og holder varmen konstant. Pris 1.399 kr

Krøl på opsætningen
Rul dit hår helt op, så det skaber bløde, tilfældige bølger i håret. Det indrammer dit ansigt på en flot og sofistikeret måde, uden at det bliver for hård og kantet en frisure
Styling til opsætning

https://imgix.femina.dk/legacy/media/003ef70eed714240937e14e0ebe0c6f1.jpg

Hold din frisure på plads med en god hårspray, så du ikke skal sidde musestille hele dagen eller aftenen. Wella Professionals Stay Styled er en hårspray med medium hold, der nemt kan redes ud igen. 300 ml, 159 kr.
Er dit hår helt glat eller nyvasket, er det en god idé at bruge en struktur- eller saltvandsspray for at få styr på opsætningen. Det skaber lidt modstand på hårstrående, så hårnåle m.m. ikke falder ud. Her Maria Nilas Salt Spray med medium hold. 125 ml, 136 kr.
Skab ekstra fylde ved hårrødderne med en god touperingsbørste for at løfte din frisure. Her Ghd's Narrow Dressing Brush til 139 kr.
Der skal bruges masser af hårnåle til at fæstne håret. 20 stk. hos
Matas til 23 kr.

Den skrabede frisure
Skab mere kant og et stilfast ud­tryk ved at skrabe dit hår helt tilbage i enten en knold eller
hestehale. Er også perfekt til kort hår. Meget klassisk og stilrent.
Styling til den skrabede

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b77b8b6aef0e48ef986c8bf906ed3814.jpg

High shine til dit hår med Lee Stafford Arganoil Miracle Shine Spray. Super flot glansfuld finish til det skrabede hår - og så har den også plejende egenskaber. 200 ml, 119 kr.
Få kontrol over dit glatte hår med IdHair Elements Control Wax. Den giver både håret fleksibelt hold og flot glans. 100 ml, 169 kr.
Nedlæg de små strithår med KMS California Silk Sheen. En stylingcreme med let hold, der reducerer krus og får styr på små hår, der ikke vil, som du vil. 150 ml, 189 kr.
Hold på frisuren med L'Oréals Fix Design Tecni Art. En hårspray, der er god til både enkelte lokker og hele håret, alt efter hvordan du ønsker fiksering af dit hår. 200 ml, 172 kr.

Læs også