https://imgix.femina.dk/media/article/1709-makeup-prim.jpg
Skønhed

Forårets nye makeup-farver

10. marts 2017
af Pernille Buhl
Hver sæson sine farver. I moden såvel som i makeuppen. Lige nu kan du roligt gå efter alle nuancer lyserød og koral, de matte røde læber og detaljer i blå og grå.

FORÅRETS FLOTTE MAKEUP-FARVER

PINK Pink og lyserød er helt sikre farvehits dette forår. Gå all-in og brug farven på både negle, læber og kinder, men du kan også sagtens bruge farven som små friske pust. Pep hverdagsmakeuppen op til fest ved at tilføje en helt pink læbe eller giv kinderne et kys af lyserødt. KORAL/ORANGE Koral og orange kommer vi ikke uden om her til foråret – og heldigvis, for det er farver, som kan løfte dit look og give det et hint af sol og sommer. Brug dem på neglene, kinderne eller som en diskret øjenskygge – det giver dig noget varme, som syner af sommer.
BLÅ/GRÅ De blå og grå farver er rigtig gode detaljefarver, for det kan tage overhånd, hvis du laver et helt look i enten blå eller grå. Brug f.eks. blå mascara oven på din normale sorte mascara, så bliver den ikke alt for gennemtrængende, men giver lige et lækkert pift. Du kan også bruge en kraftig blå eller grå på øjenlåget som et fint og sofistikeret aftenlook. RØD/BEIGE/HVID Røde læber og nude negle er evergreens. Tendensen med matte røde læber er et fint lille tvist i denne sæson, og sammen med neglelak i diskret nude-farve sikrer det dig et klassisk look. En hvid eyeliner er helt fantastisk til at åbne øjet lidt. Brug den på den våde vippekant for at se ekstra frisk og vågen ud! I GALLERIET HERUNDER KAN DU BLIVE INSPIRERET TIL DET PERFEKTE FORÅRS-LOOK

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også