https://imgix.femina.dk/media/article/1529-tidenstegn-camilla.jpg
Skønhed

Før og efter: Jeg kan sagtens se, jeg er blevet ældre

16. juli 2015
af Marlene Kronborg
Foto: Heidi Maxmiling m.fl., Makeup: Ulla Glud
Vi bliver allesammen ældre, men hvordan har vi det med tidens tegn? Vi har genskabt et ungdomsbillede af smukke Camilla Wisøfeldt - læs hendes reaktion på forandringerne her

FEMINA har bedt almindelige kvinder om at finde et ungdomsbillede frem fra gemmerne, og så har vi genskabt det. Vi har, så godt som det var muligt, genskabt frisure, makeup og vinkel på billederne for at kunne fremhæve de forandringer, der er sket i ansigtet.

Camilla Wisøfeldt, kommerciel chef, blev først præsenteret for resultatet, da det var færdigt, og begge billeder, både det nye og det gamle, blev blæst stort op på skærmen ved siden af hinanden. Læs her, hvad hendes umiddelbare og ærlige reaktion var på forandringerne.

CAMILLA WISØFELDT, KOMMERCIEL CHEF:

Hvad ser du på?
– Omkring øjnene og ... det er meget omkring øjnene. Men jeg kan jo sagtens kende mig selv. Og jeg har det samme liv i øjnene, men det er øjenomgivelserne. Det er en rigtig voksen kvindes. Jeg kan nu bedst lide den yngre udgave, haha ...

Du synes slet ikke, der er noget, der er bedre?
– Nej ... men jeg er jo glad for mig selv. Det er jo ikke sådan, at jeg tænker, jeg holder mig dårligt, men det er jo en kæmpe kontrast. Jeg bliver altså også lidt rørt, når jeg sådan lige ser det. Jeg tænker sådan, hold nu op, fordi ... indeni føler jeg mig jo som det unge billede, men jeg kan jo godt se forskellen, det er jo en del af det at blive ældre. Og så synes jeg faktisk, det er rigtig sjovt at se. Det er ikke sådan, at jeg bliver monsterskræmt.

Hvad tænker du om det?
– Jeg synes, jeg holder mig fint. Jeg er 47 år. Jeg er kraftedeme snart 50 år, ikk’. Det er jo det, jeg ikke kan forstå. Det er rigtig sjovt at se. Ved du hvad, jeg synes faktisk, det er meget skønt. Jeg synes faktisk, det er en skøn kontrast, og alligevel kan jeg også sagtens kende Camilla. Jeg har et naturligt ældningsforløb. Det håber jeg bare, jeg fortsætter med.

Læs også