https://imgix.femina.dk/media/article/shutterstock_162295355.jpg
Skønhed

Flydende, pudder eller BB cream: Sådan vælger du den rigtige foundation

9. marts 2016
af Cecilia Sejer (Redigeret til web af Nadia Laas Hansen)
Foundation er selve grundlaget for en smuk makeup. Den flydende giver en god dækning, mens mineralfoundation og BB creme – en kombination af dagcreme og foundation – giver et naturligt look, der næsten usynligt efterlader dit ansigt ensartet og glat. Men hvilken foundation skal du vælge?

Flydende foundation

https://imgix.femina.dk/flydende.jpg

En flydende foundation er god til tør hud. Smør din flydende foundation ud med fingrene, eller brug en speciel svamp. Begge dele er heldigvis ret nemt.

1. Pigmentforandringer kan ramme os alle og skyldes bl.a. sol, alder og graviditet. Darphin løser problemet, og efter otte uger er pigmentforandringer reduceret med 30 procent. Uden parfume og i tre nuancer. Melaperfect Foundation, 30 ml, 339 kr.

2. Blot få dråber giver en naturlig og perfekt dækning med Gosh Foundation Drops. Uanset om du bruger fingrene eller en pensel, er den nem at fordele og giver et perfekt ensartet resultat, 30 ml, 150 kr.

3. Vandfast ny formel med fantastisk holdbarhed. Opskriften er enkel med klassisk, flydende foundation fra MAC, der giver en naturlig til medium dækning af ansigt og krop med en naturlig og flot finish. MAC Face and body foundation, 50 ml, 225 kr.

Læs også: Vælg den rigtige creme: Det gør vitaminerne i cremer for din hud

Mineralfoundation

https://imgix.femina.dk/mineral.jpg

Brug mineralsk foundation til at få et ekstra fint, perfekt lag hud, der faktisk får dig til at se usminket ud. Den passer til alle hudtoner og hudtyper.

4. Gør det nemt at nå alle kroge og lægge foundation perfekt med børsten fra IDUN Minerals. Børstehårene, der er lavet af et allergivenligt materiale, er bløde og tætte for perfekt finish. Minerals Liquid Foundation Brush, 179 kr.

5. Nordisk tyttebærfrø-olie tilfører huden glød og et boost af fugt. IDUN Minerals foundation, der føles vægtløs på huden, giver en ensartet finish. Uden parfume, nano eller parabener. 30 ml, 279 kr.

6. Det høje indhold af naturlige mineraler, f.eks. de knuste halvædelsten Topaz og Quartz, giver naturlig glød og gør pudderet fra Nilens jord til den perfekte makeupbase. Uden parabener, parfume og nanopartiker. Mineral Foundation, Loose, 260 kr.

https://imgix.femina.dk/bb.jpg

BB cream står for Blemish Balm og/eller Beauty Balm. Uanset navn så er det et fantastisk produkt, som både virker som dagcreme, primer, foundation og solfaktor. Makeuppens nye sort.

7. Få en ensartet hud og en meget naturlig dækning med L’Oréals lette BB creme, der nærmest smelter på huden, ændrer farve og tilpasser sig netop din hudtone. Nude Magique BB Cream, 120 kr.

8. Sværger du til økologi, er Annemarie Börlinds økocertificerede BB creme et hit. Indeholder hyaluronsyre fra den kinesiske svamp tremella, der sikrer en naturligt smuk hudtone og en ensartet, klar teint. Fås i beige og almond. 50 ml, 245 kr.

9. Multifunktionel creme fra yves rocher med hele seks forskellige effekter. Den let farvede dagcreme indeholder mineralpigment, som glatter din hud ud og giver en fin glans præcis som en let foundation. Samtidig arbejder den med at genfugte og udglatte hudoverfladen. 50 ml, 94 kr.

Få meget mere skønhed og makeup i Q - prøv et abonnement for kun 99 kroner i tre måneder

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_nye_2016-1_0.jpg

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også