https://imgix.femina.dk/media/613e27571c2d4d938b5cbad94539fedb.jpg
Skønhed

Firm and Tone mod appelsinhud

11. marts 2011
af Grethe Fløe
Q har testet Firm and Tone supplementet der skulle afhjælpe appelsinhud, læs testen her

Cellulitis,også kaldet appelsinhud, rammer for det meste kvinder, da det elastiske bindevæv som omgiver underhudens fedtceller er væsentlig blødere og løsere hos den feminine halvdel af befolkningen.

Kvinders bindevæv er generelt mere ufleksibelt, så når kvinden tager på i vægt, udvides fedtcellerne i underhuden, hvorefter de har tendens til at bule op mod hudoverfladen, hvilke t resulterer i klassisk appelsinhud. Cellulitis er fedtceller, der buler ud i huden pga. svaghed i hudens struktur.

Cellulitis er derfor ikke nødvendigvis et udslag af overvægt, men skyldes at hudcellerne ikke er stærke nok til at opretholde en fast hudstruktur. Anlæg for cellulitis er arveligt, men det er muligt at holde de ujævne buler i skak gennem motion, sund kost og en omhyggelig kropspleje.


Linda tester Firm and tone supplement mod appelsinhud

Firm and Tone Supplement er et kosttilskud udviklet til at behandle cellulitis og strækmærker samtidig med, at det styrker huden og øger fastheden. Supplementet arbejder på huden indefra og er med til at reducere og forandre hudens fordybninger og dermed forbedre cellulitis.

Supplementet giver kroppen de mikronæringsstoffer, som den har brug for til at opbygge sundere celler og en stærkere hudstruktur. Supplementet er derfor IKKE et slankeprodukt, der reducerer fedtcellerne, men det arbejder udelukkende på at styrke og forbedre hudstrukturen. Dermed er vægttab ikke supplementets formål, men kan være et resultat af den mæthedsfornemmelser, der kan opstå som følge af at spise pillerne
.

Behandlingsforløb:
Du skal tage 4 tabletter om morgenen og 4 tabletter om aftenen hver dag I 28 dage. Det anbefales, at tabletterne indtages sammen med at måltid. Effekten øges, hvis man kombinerer supplementet med de øvrige Firm and Tone produkter.


Linda om Firm and Tone behandlingen:

"Det har virket lidt, for jeg synes, at jeg kan se en forskel. Men det har ikke været den bedste oplevelse. Pillerne er meget store og svære at sluge, selvom jeg normalt har nemt ved at sluge piller. Desuden virkede pillerne vanddrivende, og det skal man tage højde for. Jeg fik en del hovedpine i starten, fordi jeg glemte at drikke noget ekstra vand."

3 / 5 Q'er

Læs også :Cremer og behandlinger mod appelsinhud

Læs også