https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/oktober/2013-40-behandlinger-p.jpg
Skønhed

Find de bedste behandlinger og produkter til DIN hud

4. oktober 2013
af Magasinet Q
Foto: Shutterstock
Når du vælger produkter, er det vigtigt at få en grundig hudanalyse hos en hudterapeut, så du kan lære at forstå, hvad din hud har brug for. Få styr på behandlinger og produkter til din hud her.

De rigtige produkter og behandlinger

"Når du vælger produkter, er det vigtigt at få en grundig hudanalyse hos en hudterapeut, så du kan lære at forstå, hvad din hud har brug for. Når man først kender sin hudtype, hudens tilstand og dens historie,er chancen for at finde de rigtige produkter med de rigtige aktive ingredienser og de rigtige behandlinger meget større. Det giver naturligvis også bedre resultater, og det mindsker risikoen for, at du anvender produkter, som kan skabe problemer i din hud", siger hudterapeut Agneta Rautio

> Find din hudtype her

Hvornår skal vi i gang med antiaging-produkter?

"Det er altid en god idé at forebygge og passe godt på sin hud hele livet, og det er f.eks. aldrig for tidligt at begynde med solbeskyttelse. Generelt er det først i slutningen af 20'erne, man bør begynde med en lettere form for antiaging- behandling og -pleje", siger hudterapeut Agneta Rautio

> Sådan bliver du smuk med rynker

Disse hudpleje behandlinger kan du bl.a. få lavet:

Anti-aging-behandlinger

Ofte anbefales en kombination af behandlinger for at opnå det bedste resultat. Vær opmærksom på, at det kan blive dyrt!

Fillere

Hyaluronsyre sprøjtes ind i huden. Ofte fokuserer man på rynker i panden, mellem øjnene, i mundvigen og linjerne, der går fra næsen til munden. Fra ca. 2.500 kr.

Kemisk peeling

En kemisk peeling fjerner det øverste hudlag, og i helingsprocessen stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Behandlingen bruges ofte til lette rynker, forbedring af hudstruktur, solskader og acne. Fra ca. 500 kr.

Oxygenbehandling

Hurtigtvirkende behandling, hvor bl.a. hyaluronsyre trænger ind i huden vha. ren ilt. Behandlingen anbefales som et forløb over seks gange, men også som et boost dagen før en vigtig begivenhed. Fra ca. 1.200 kr.

Botox

Neurotoksin, der blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler og derved forhindrer musklerne i at trække sig sammen. Virkningen holder ca. 3-5 måneder. Fra ca. 2.200 kr.

> Find den perfekte ansigtsmaske til din hud

Mesoterapi

Udføres med og uden nåle. Det kan være behandling med elektriske impulser, der påvirker hudens porer, så de bliver større, så de påførte midler nemmere kan trænge ind. Virker bl.a. opstrammende. Hos nogle klinikker udføres Mesoterapi med mange småinjektioner i hudens overflade, hvorved den tilføres et næringskompleks. Fra ca. 795 kr.

Dermaroller

Rulle med en masse tynde, små nåle rulles over huden. Godt for dannelsen af kollagen og mod pigmentpletter. Fra ca. 5.500 kr. for tre behandlinger.

Læs også