https://imgix.femina.dk/media/3a59deb7dd6945b39af321d89be6958d.jpg
Skønhed

FEMINA tester: Cellulitis-cremer

25. maj 2010
af Marlene Kronborg m.fl
Foto: Bo Lynge
Cellulitis – i folkemunde også kaldet appelsinhud – er en stor irritation for mange kvinder. Især nu, hvor vi gerne vil på stranden og nyde sommeren. Vi har derfor testet seks cellulitiscremer, som er testet i mindst fire uger.

Biotherm Celluli Laser Intensive Night,200 ml, 385 kr.

OM PRODUKTET Påføres om aftenen, så produktet kan følge hudens naturlige rytme om natten. Stimulerer mikrocirkulationen og fjerner affaldsstoffer med bl.a. koffein, drue og biopeeling. RESULTAT Konsistensen er helt perfekt, hverken for tyk eller tynd. Duften er dejlig, og man har derfor lyst til at påføre den, inden man går i seng. Cellulitissen forsvandt desværre ikke, men huden føles opstrammet og blød.

Clarins High Definition Body Lift,200 ml, 370 kr.

OM PRODUKTET Femte-generations body lift-behandling fra Clarins. Primært målrettet mod at frigive overskydende fedt, så det ikke ophober sig i kroppen. Indeholder bl.a. planteingrediensen skabiose. RESULTAT Cremen minder om jordbær. Dufter mildt, frisk og lidt sød og er lyserød med små røde prikker i. De små røde korn virker lidt som en slibecreme og motiverer til at få cremen smurt godt ind med cirklende bevægelser. Absoberes hurtigt. Efter brug er huden blevet blødere og føles glattere.

Iodase Actisom Cellulite-Creme, 200 ml,365 svenske kr. www.scandinavianblonde.se.

OM PRODUKTET Varmedannende og dybdegående cellulitis-creme, som forbrænder fedtcellerne i huden. Indeholder bl.a. koffein og ekstrakter af ananas, guarana og vedbend. RESULTAT Turkisgrøn creme, som ikke er særlig velduftende - dufter lidt af "effektivitet". Det prikker under påføring, og huden bliver helt rød, varm og ser solbrændt ud i omkring et kvarters tid efter påføring. Tilfører i sidste ende en følelse af blød- og opstrammethed.

L'Oréal Perfect Slim - Slim Coash,200 ml, 129,95 kr.

OM PRODUKTET Kombinationen af Caffeine FX og Cicaplex aktiverer nedbrydningen af fedtdepoter og reducerer strækmærker. Indeholder kølende mentol. RESULTAT Geléagtig konsistens, der den første times tid ligger som et let lag på huden med en behagelig kølende effekt, der sætter gang i blodcirkulationen. Efter endt testperiode er der dog ikke de store forandringer at spore.

Nivea Body Good-Bye Cellulite Gel-Cream, 200 ml, 109,95 kr.

OM PRODUKTET Forøger fedtforbrændingen i huden med stoffet L-Carnitin, som også findes naturligt i huden. Har også en kølende effekt, som stimulerer blodcirkulationen. RESULTAT Let lyseblå gelécreme, som dufter meget frisk og føles kølig og opfriskende på huden. Efter brug føles huden opstrammet og mere blød.

No. 7 Protect & Perfect Moisturising Body Serum, 200 ml, 395 kr.

OM PRODUKTET Vidundercremen, som deltog og fik topkarakter i et dokumentarprogram på engelske BBC, fås også til kroppen. Et fugtigheds-serum, som forbedrer hudens tekstur, blødgør og får huden til at se strammere ud. RESULTAT Super lækker konsistens, der straks absorberes i huden uden at fedte. Cremen har langtidseffekt og kan stadig føles ved dagens afslutning i form af silkeblød og fugtmættet hud. Huden føles super lækker, velfugtet og glat. En rigtig god oplevelse.

Læs også: Slip af med appelsinhuden

Læs også