https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1342-cosmo-prim.jpg
Skønhed

FEMINA og COSMO Laser & Skønhedsklinik inviterer til skønhedsaften

17. oktober 2013
af Emilie Dahm Reimar
Karsprængninger, uønsket hårvækst, pigmentforandringer? Det kan afhjælpes og behandles - kom til skønhedsaften, få en goodiebag og hør mere, bl.a. har FEMINAs chefredaktør, Camilla, selv gode erfaringer med det...

Er du glad for dig selv, men har måske alligevel lige en lille ting, der generer i spejlet? Måske en karsprængning på benet, som bare ikke ser cool ud, når du er i kort nederdel eller løbeshorts? Eller måske er der ved at snige sig en bekymringsrynke frem, så du ser sur ud, selvom du faktisk er glad? Har du uønsket hårvækst? Eller trænger du måske bare til en aktiv behandling for din hud, så den får tilført noget fugt og pleje efter sommeren?
Så kom med til skønhedsevent hos Cosmo Laser & Skønhedsklinik og få styr på, hvad der kan korrigere de små irritationsmomenter helt uden plastikkirugi.

Om arrangementet
Du vil her møde chefredaktør Camilla Kjems, der vil fortælle lidt om sine oplevelser med at få kosmetiske behandlinger og resultat deraf, samt læge David Benjamin, der sammen med sit team af sygeplejersker fortæller om behandlingerne. Du kan få en hudscanning, ligesom du kan få en gratis konsultation af en sygeplejerske, så du kan få at vide hvad præcis man kan gøre for dig. Alt imens du nyder et glas bobler og lidt frugt.

Cosmo Laser & Skønhedsklinik er eksperter i laserbehandlinger, som de har udført over 12.000 af. Desuden behandler de med filler og Botox mod rynker, ligesom de har en kosmetolog afdeling, der arbejder med aktive behandlnger, der gør en markant forskel på din hud. Cosmo er naturligvis registreret under Sundhedsstyrelsen.

DATO: Onsdag d 30. oktober 2013, kl. 18-20.
STED: Cosmo Laser & Skønhedsklinik, Ny Vestergade 1, 1. sal, 1471 København K

TILMELDING: Det koster 95 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig
Tilmelding på www.cosmolaser.dk/femina-cosmo eller tlf: 35 39 44 00.

Som deltager får du en goodiebag med en fantastisk fugtmaske/fugtighedskur: Masque Soyeux Hydratant 100ml fra Beauté Pacifique, der genopbygger og løfter fugtniveauet i huden, til en værdi af 245 kr.
Desuden får du denne aften 20% på alle laser-, Botox- og fillerbehandlinger, samt mulighed for en hudscanning (værdi 195 kr.) og en gratis konsultation.

https://imgix.femina.dk/1342-cosmo-camilla.jpg

Læs også