Kardashian Beauty
Skønhed

Fan af The Kardashians? Prøv deres "Kardashian beauty"-serie

10. august 2016
af Redaktionen
Kardashian er lig med fyldige læber, dramatiske øjne og X-faktor! Vi har taget et kig på deres serie Kardashian Beauty

De er mest kendte for deres dramatiske optræden i deres egen tv-serie "Keeping up with The Kardashians", men som så mange andre kendte i Hollywood, så forsøger Kim, Kourtney og Khloé at få det maximale ud af deres berømmelse. Således har de nu lanceret deres egen skønheds-serie Kardashian Beauty.

Den indeholder selvfølgelig alt fra liplinere, lipglosses og falske øjenvipper til bronzere, highlightere og andre produkter, der kan pynte i din makeup-pung.

>> Her kan du se og købe alle produkterne i serien Kardashian Beauty <<

Prøv fx denne anderledes primer, som skal påføres, men vaskes af igen inden makeuppen lægges. Resultatet skulle efter sigende blive en flot hud med en intens glød, grundet de små glimmer pigmenter den indeholder:

https://imgix.femina.dk/primer.jpg

Test af Kardashian Beauty

Nicehair.dk har bloggeren Louise Christensen testet serien.

”Min fulde vurdering af produkterne er, at du får hvad du betaler for. Produkterne ligger i den billige ende af prisskalaen, og det synes jeg afspejles lidt i kvaliteten af produkterne. Egentlig er selve makeuppen fin kvalitet, men emballagen omkring den virker lidt billigt og plastik-agtig og det kan godt virke en smule irriterende, når makeuppen skal påføres, men igen – pris og kvalitet hænger sammen,” skriver hun og kommer med en varm anbefaling af specielt ét produkt:

”Fill Me In Brow Pencil er klart det bedste produkt af dem jeg testede og jeg bruger den faktisk hver dag. Jeg synes den har en flot farve og giver et naturligt bryn uden at se optegnet ud.”

”Alt i alt synes jeg produkterne er fine til prisen – nogle bedre end andre. Dog havde jeg nok forventet en lidt højere kvalitet, da det er det jeg (og højest sandsynlig også mange andre!) forbinder Kardashian søstrene med. Der er nogle gode produkter imellem og jeg synes de er værd at prøve,” lyder hendes endelige vurdering.

Læs også: 5 klassiske makeup-fejl (som makeup-artisten altid lægger mærke til)

Læs også: Q tester vandfast mascara: Den bedste er blandt de billigste

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også