https://imgix.femina.dk/media/3ecfd2a3f2b340799448d8ee1cff039f.jpg
Skønhed

Få længere, fyldigere og stærkere vipper med M2LASHES

9. april 2012
af Q.dk
Nye produkter på markedet kan opfylde din drøm om lange smukke vipper

De fleste af os kvinder har på et eller andet tidspunkt i vores liv, formentlig drømt om lange smukke øjenvipper - og indtil nu har vores ønske været mere eller mindre forgæves. Men nu findes der et produkt der garanterer længere, stærkere og fyldigere øjenvipper - og du kan købe produktet direkte i Qshoppen.

Hvad lover M2LASHES?

Længere og mørkere øjenvipperpå 4-6 uger.

Stærkere øjenvipper

Forlængende i øjenvippernes vækstfase

Kun kr. 975,-

Fri fragt og hurtig levering i Qshoppen

Hvad er M2LASHES?

M2LASHES har to produkter der er lavet særligt til dine øjenvipper, vi introducerer dem til dig herunder. Du kan også gå direkte til Qshoppen og købe dit eget eksemplar af øjenvippe vidunderet i dag.

M2LASHES Eyelash Activating Serum giver dig fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det aktive serum indeholder et patenteret ingredienskompleks MDN med oprindeligt afsæt i øjenmedicin, som stimulerer vipperødderne og virker forlængende på vippernes vækstfase. Dine vipper vil ikke bare vokse sig længere, tættere og stærkere, men i nogle tilfælde også mørkere og med en mere harmonisk bue.

M2LASHES eyelash revitalizing gloss beskytter vipperne, gør dem mere elastiske, giver glans og fylde, gør vipperne lettere at forme og forstærker samtidig virkningen af det aktive serum. Det innovative ingrediens KOBBER TRIPEPTIDE-1 fremmer dannelsen af kollagen, bekæmper de frie radikaler og forhindrer tab af hyaloronsyre, som er medvirkende til for tidlig ældning af huden omkring det sarte øjenparti.

Tilbud på M2LASHES

Er du abonnent på Q's nyhedsbrev får du altid først besked, når du kan købe M2LASHES billigt i Qshoppen. Vi har ugentlige shoptilbud som lander direkte i din indboks. Tilmeld dig Q nyhedsbrev i dag

> Køb M2LASHES I Qshoppen

Læs også