Kvinde med pagehår
Skønhed

Få inspiration til dit pagehår

7. april 2017
af Redaktionen
Overvejer du at få klippet en page, men er du ikke helt sikker på hvordan den skal se ud?

Pagehår er en populær frisure, vi ofte ser se på catwalken, i film og modebilledet generelt. Men hvad er det egentlig en page er, og er det en frisure der passer til alle?

Den klassiske "opskrift" på pagehår er, når håret går til hagen, klippes lige og har pandehår. Men der findes nu altså et utal af andre frisurer, som også kan betegnes som pagehår. Pagehår kan gå helt ned til skuldrene, gå op over ørerne, være helt glat eller have krøller - mulighederne er mange.

Et glattejern- perfekt til både krøller og glat hår. Køb det her

Pagehår passer til mere eller mindre alle ansigtsformer og hårfarver, men jo rundere ansigt du har, jo længere bør dit pagehår være.

10 nemme håropsætninger til dig med pagehår

Når først du har klippet de lange lokker af, er det ikke altid lige nemt at finde kreative måder at sætte håret op på. Kender du det, så er der hjælp at hente i denne video. Her er både håropsætninger, krøller, touperet hår med masser af fylde, snoet m.fl.

Ny frisure? Se de mange forskellige versioner af pagen

Overvejer du at få ny frisure, men er du i tvivl om det skal være pagehår eller ej, så har vi herunder samlet et helt hårgalleri af kendte kvinder med pagehår, med masser af billeder og inspiration til dig.

Læs også