https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/maj/2013-20-frisure-guide1-p.jpg
Skønhed

Få de nyeste frisure guides fra New York

18. maj 2013
af Redaktionen
Foto: PR
TRESemmé arbejder med topstylister over hele verden, og giver dig de seneste hotte frisure tendenser til alle kvinder, der ønsker at kunne lave de sidste nye hårstylinger derhjemme, i en step-by-step frisure guide.

Hvert år i februar og september afholdes der Mercedes Benz Fashion Week (MBFW) i New York. I februar i år, da Fall 2013 kollektionerne blev præsenteret, var TRESemmé for 10. sæson Officiel Hair Care Partner. TRESemmé har lavet en step-by-step guide til at tre af de sidste nye hårtrends som er set på Catwalken i New York.

Få den helt store hår guide med alle de nyeste trends og tip til dit hår

Inspiration til frisuren:

Håret her er designet til Vivienne Tam´s kollektion og er inspireret af 80érnes New Wave og Punk kultur. Rihanna har blandt andre ladet sig inspirere af denne trend.

Step by Step frisure guide

1) Fordel TRESemmé Volume & Lift Mousse i det våde hår og koncentrer produktet ved hårrødderne. Føntør håret fladt tilbage mod hovedets runding.

2) Brug TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hair Spray, mens du friserer håret tilbage og samler det i en stram hestehale med en elastik, lige under hovedets runding.

3) Hæld en smule TRESemmé Keratin Smooth Oil ud i håndfladerne og sno/twist hestehalen rundt, mens den fastgøres med hårnåle. Fastgør den snoede hestehale med en elastik over hovedets runding. Lad spidserne hænge løst mod panden.

4) Glat spidserne med et glattejern og påfør en smule TRESemmé Keratin Smooth Oil, for at opnå optimal glans og afslut eventuelt med lidt TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hair Spray for ekstra holdbarhed.

Styling værktøjer:

Føntørrer
Glattejern
Hårnåle
Hår elastik
Hårbørste

Hårprodukter:

TRESemmé Volume & Lift Mousse


TRESemmé Salon Finish Extra Hold Hair Spray

TRESemmé Keratin Smooth Oil
En luksus olie der plejer og modvirker kruset hår. Den absorberes med det samme i håret
og efterlader det smukt og blødt med en naturlig shine.

Læs også